Hvordan lage en militær tatovering

 

1.

Se på militære tema tatoveringer med 'Death Before Dishonor' -logoen, enten i bokstaven du ønsker, eller med et dyr eller en design du liker som utgangspunkt.

2.

Gir din tatoveringsdesign spesielt til din spesielle gren av militæret ved å inkludere filialens insignier i ditt design.

3.

Tilpass tatoveringen ved å inkludere navn, rang, datoer som vises hvis du er pensjonert, navn på individuelle kamper eller operasjoner der du har tjent eller annen informasjon som er viktig for deg. Hvis du vil kopiere hundetiketter, er noen av de personlige opplysningerene bedre sluppet.

4.

Inkluder rød, hvit og blå i designen som et faktisk flagg eller bare innlemmet i det overordnede fargeskjemaet.

5. Velg et dyr eller annet element som vanligvis er knyttet til din gren av militæret. Disse inkluderer eagles for hæren og luftvåpenet, vinger eller fly til luftvåpenet, bulldogger for marinesoldatene, ankre for marinen og kystvakten, og stjerner for enhver gren.

6.

Vis din støtte til en fallen kamerat eller kamerater ved å inkludere et minnesmerke i din militære tatoveringsdesign. Sett navnet på en kompis som er tapt i kamp, ​​eller bare legg til et engasjement for alle soldater som er tapt, de som er oppført som POWs (krigsfanger) eller MIA (mangler i aksjon).

Tips og advarsler

  • Sjekk med dine overordnede for å sikre at det er greit å få en tatovering. Mange avdelinger håndhever nå strengere regler som styrer om du kan få en tatovering, hvor stor det kan være eller hvor du kan plassere det på kroppen din. Hver gren har sine egne unike regler, og å bryte dem kan potensielt gi deg noen ubehagelige konsekvenser.
  • Tattoo studioer rundt om i verden har tonnevis av flash dedikert til militære temaer og ofte tilpassede design brikker for sine kunder. Enten du er en reservist, på aktiv plikt, pensjonert eller har familie eller venner i det militære du ønsker å ære, kan du lage din egen unike militære tatovering.