Hvordan skrive ut u0026 amp; maling din egen akvarell NOTECARDS

 

1.

1.Trykk noen blomster, skjell eller noen annen enkel scene med en ballpenn. Tegningen skal kunne passe på forsiden av kortet ditt.
I dette tilfellet, 6 ½ x 5 '

2.

2. Bruk skanneren til å lagre tegningen til en fil og gi den navnet. Slik som: 'Roses' Notatkort, lagre i Dokumenter-fil, eller likevel lagrer du vanligvis nytt materiale på datamaskinen.

3.

3. Når bildet er lagret, kan du sende det til skriveren . Det bør være et sted på PRINT for å klikke, PROPERTIES og klikk deretter for å skrive ut i GRAY SCALE.

4.

Før det siste klikket må du imidlertid sette inn kopipapir som er kuttet til den åpne kortstørrelsen. Tenk på at det er den øverste siden av kortbeholdningen. Husk hvordan du plasserte den i skriveren, og legg merke til hvordan den skrives ut på papiret. Gjør det du trenger på flere kopipapir til du har en utskrift akkurat der du vil ha det, og akkurat slik du vil at den skal skrives ut. Dette kan ta litt tid.

5.

5. Hvis du vil at bildene dine skal lese vertikalt, setter du inn det åpne kartonget i skriveren horisontalt.

6.

6.Skriv inn en av de tomme kartlagrene og skriv den ut. Husk å spørre skriveren om å skrive den ut i GRAY. Du bør ha en nydelig blek skisse tegning som ikke vil vise deg etter at du har malt over den. Hvis den viser, vil den se ut som blyant og vil være ganske akseptabel under akvarell. 7. Når du maler kort, hold det enkelt og ikke bli for våt, eller kortet vil spenne og ikke over maling. Tegn det pent i kulspissen.

8.

8 . Noen alternativer du har er; Du kan også skrive ut på baksiden av kortet. Det er vanskelig å placere ement og hvilken vei er opp, så du må øve. Du kan skrive ut bokstaver på kortet ditt ved hjelp av skrifter på datamaskinen. Brevpapiret vises grå og du kan male over det. Du kan også sende det samme kortet gjennom skriveren to ganger, med instruksjoner for hver komponent. Jeg er sikker på at det er mange flere måter å være kreative med dette prosjektet, kanskje du vil dele noen av dem med meg.
Jeg håper denne artikkelen har vært nyttig, vær så snill å vurdere den for meg. Takk

Hva kan være vakrere enn å male og sende ditt eget gratulasjonskort?
Det er ganske enkelt å gjøre, når du har gjort noen kunstverk, og praktisert på vanlig kopipapir hvordan du legger inn kartongene i skriveren, slik at den leses riktig når du skriver ut.
Den beste delen om Metoden jeg vil vise deg er at du kan skrive ut kunstverket ditt (lagret på datamaskinen) på kortbeholdningen så ofte du vil.
Du kan ha mange forskjellige kunstverk, maler, så å si, på din datamaskin klar til helligdager og spesielle anledninger, og skriv ut dem når du trenger dem.
Noen mennesker vil sette inn bilder eller til og med klippekunst på deres notatkort, men jeg tror ikke det er noe så imponerende som en enkelt malt akvarell. Selv om en mal vil forbli på datamaskinen, vil akvarellmaleriet alltid være en 'original' som du signerer.
Jeg kjøper veldig billig kartong. Det kommer i pakker med 50. Ulempen med dårlig kvalitet er at maleriet ditt må være veldig enkelt uten overmålning.
Selvfølgelig kan du investere i Strathmore-kortbeholdning (kunstbutikker ), men kostnadene kan forby deg å male, og vi vil ikke ha det til å skje. Det er ditt valg.