Hvordan tegne valmuer

 

Velge et emne

1.

Velg en valmue å tegne. Det er mange varianter av valmue, inkludert California, mais, Island, Meksikansk, Opium og orientalsk. Bestem mellom et fotografi eller en tegning fra livet. Du kan se mer detaljert om du bruker en levende blomst, men du kan ta hele tiden du vil bruke et fotografi som din modell.

2.

Tegn en gruppe av valmuer. Vallmuer vokser i store, vakre naturområder, og dette er en av de mest realistiske måtene å tegne valmuer. Bruk en vanlig blyant eller lysegrønn blyant, skisser rett og forsiktig kurvede linjer for stengler. (Hvis du skisserer med en vanlig blyant, kan du se etter med en grønn blyant.) Tegn deretter myke trekantede former for blomsterkoppen (mange valmuer er ganske dype og ser ut som en klokke i profil) med en rød blyant . For en poppy som vender mot betrakteren, fyll ut midten av mer sirkulær rød form med en svart prikk. Skygge stammen med en annen grønn farge for å skape inntrykk av bakken.

3.

For å tegne en individuell valmue, studer en individuell blomst nøye og velg blyanter i farger som samsvarer med fargen sin. Deretter begynner du i midten av blomsten, tegner et svart eller mørkegrønt senter og noen filamenter. Neste, skisser en oversikt over blomsten, og husk at valmuer har mindre dramatisk kronbensform enn andre blomster.

4.

Begynn å fargelegge kronbladene. Det kan være lettest å starte med de mørkeste områdene først, kanskje forlater de letteste områdene uten skygge. Fargeleggingen av valmuer beveger seg fra midten til kanten av kronbladet, en effekt som kan oppnås med lettfremstilte, svingete linjer med kontrastfarger (rød og rosa eller en lysere rød, for eksempel, avhengig av den aktuelle blomsten). Leaving områder som ikke er helt skyggelagt, skaper faktisk et mer realistisk utseende, ettersom blomstene ved nærkontroll ikke har ren farge. Mørk områdene der kronbladene møtes for å vise overlapping. Fullfør valmuen ved å tegne sin stamme, som skal forsiktig bøye seg bak blomsten. Prøv å blande flere nyanser av grønt og jevnt brunt for en realistisk stamme.

5.

For å tegne en valmue i profil, begynn med det som vil bli utsiden av bellformen som er nevnt i trinn 3 - utsiden skal til slutt synes å være en grunne kopp, formet noe som en kontaktlinse. Dette burde være den mørkeste delen av blomsten, siden mindre 'lys' er slående det-jo høyere kontrasten er, jo bedre er effekten. Skiss deretter, og far deretter to eller deler av tre kronblade motsatt koppen din, og skape en 3-D-følelse til blomsten. Fullfør skygging av disse som i trinn 4. Deretter tegner du det svarte eller mørkegrønne senteret av blomsten ganske nær utenfor koppen og legger til detaljer som filamenter. Komplett med en stamme som skal stråle fra baksiden av blomsten rett bak det mørke sentrum og skyggen som i trinn 4.

Tips og advarsler

  • I tillegg til den varierte valmuen som er tilgjengelig, kan det være morsomt å tegne valmuer i ulike deler av deres livssykluser, for eksempel når vallmoen er krøllete - når den viser noe av en marerittgrå munn - til når den er spirende, viser En voksende månen av farge omgitt av fuzzy green.
  • Mange valmuer ser ut til å være litt røffe rundt kantene, så en svær linje eller to utenfor skissen kan faktisk gjøre for en mer realistisk blomst. Fortsett farge utenfor linjene.
  • Valmuer, bortsett fra deres medisinske og andre, nyskapende bruksområder, tilbyr studenten å tegne en flott introduksjon til blomster. De har en enkel form og har en tendens til å være monokromatisk, noe som gjør dem til en av naturens enkleste emner. Når de er mestre, kan valmuen legge til en dekorativ personlig touch til notater, kort og konvolutter.