Slik bruker du stillbilder og lysbilder for akvarell

 

1.

en. Hvis du har brukt SLIDE FILM med ditt 35mm kamera, så prosjektgjøre lysbildene med en lysbildeprojektor på en vegg som akvarellpapiret er plassert og klistret.
Du vil spore med lysene av. Når du er ferdig, masker papiret ditt til et støtteskjema, og du kan begynne å male. Du må kjøpe en lysbildeforlenger eller ha en utskrift laget av lysbildet ditt i kamerabutikken.
Skanneren / skriveren lar meg lage utskrifter fra lysbilder.

2.

2. En kunstprojektor er et utmerket utstyr for enhver artist å eie. Du plasserer et SNAPSHOT på baksiden av projektoren, justerer fokus og størrelse, og prosjektet deretter bildet på akvarellpapiret ditt som har vært festet til en vegg. Og best av alt har du det originale øyeblikksbildet som du maler.
Digitalkamera er fantastiske oppfinnelser. Bruk datamaskinen til å redigere og lagre øyeblikksbilder. Skriv ut kopier for å referere til når du maler.

3.

3. Sporing kan oppnås på en av to måter; en lys boks eller grafitt papir.
Når du har en forstørret kopi av øyeblikksbildet ditt eller har en kopi fra et lysbilde, kan du bruke en lysboks til å spore bildet til papiret. En lysboks lar deg se gjennom akvarellpapiret ditt til bildet under det. Blyant som du ser på papiret, og du er klar til å male.

4.

4. Bruk grafittpapir (aldri karbonpapir). Legg forstørret utskrift på toppen av grafittpapir som er plassert på toppen av akvarellpapiret og spore utskriften selv. Sjekk om pennestoffene dine vises på papiret ditt, hvis ikke, bruk det bedre på blyanten.

5.

p>

5. Du vil være så glad for å få en ren sporing på papiret ditt, slik at du bare skal dykke inn i maleri. Hvis du av en eller annen grunn ikke liker maleriet, har du fortsatt et forstørret utskrift som du kan spore igjen.
Forberedelse, ikke maling, er den vanskelige, tidkrevende og ofte dyre delen av prosedyren, Du kan ikke nyte kontinuerlig suksess uten det.
Gratulerer med maleri!

Tips og advarsler

  • Erasers arr og mar finish av akvarellpapir . Når malingen er påført over viskelærmer, vises skaden som en 'flekkete' overflate og ingenting kan gjøres om det.
  • Å spore et bilde på akvarellpapiret eliminerer behovet for å slette.
  • Her er noen måter å oppnå en fin sporing i forberedelse til et maleri.