Slik lager du en fotobok

 

1.

Den enkleste måten å komme i gang er å velge alle bildene du vil bruke, og åpne dem i Adobe Photoshop Elements mens du er i FULL EDIT MODE. Dette åpner alle bildene i BIN som du kan se nederst på skjermen. Deretter klikker du på CREATE og velger PHOTO BOOK for å åpne veiviseren. Legg merke til at det første bildet i esken vises som tittelside. Uansett hvilken layout du velger, vil tittelsiden bare ha ett bilde. Omorganisere bildene i riktig rekkefølge i skuffen ved å dra og slippe dem der du vil. Når du er ferdig, klikker du på NEXT i veiviseren

2.

Det neste du vil bli bedt om å gjøre er å velge et layout. Bla gjennom layoutene. Når du velger en, vises et forhåndsvisningsvindu. Husk at du kan flytte objekter, rotere dem, slette dem og utføre andre funksjoner i redigeringsmodus etter at du har valgt layoutet. Når du er ferdig, klikker du DONE.

3.

Neste blir du bedt om å velge et tema. Det er alle slags temaer for bursdagsfester, ferier, jubileer og mange andre. Prøv å velge et tema som går med bildene dine. Forhåndsvisningene vil også vise deg hvor mye av bildet ditt kan bli blokkert ut av kunsten. Hvis bildene dine er fullverdige bilder, unngå å velge et tema som vil blokkere mye av bildet ditt. Når du er ferdig, klikker du DONE

4.

Du kan legge til tekst, grenser og spesielle fasadeffekter på hver side eller til hele dokumentet. Knappene forover og bakover lar deg bla gjennom fotoboken for å kontrollere justering, legge til tekst og utføre andre redigeringsfunksjoner på hver side. Kontroller hver side nøye for bildejustering, rotasjon og størrelse. Husk å lagre arbeidet ditt ofte mens du lager boken din.

5.

Når du er ferdig med opprettelsen, klikker du på ordreknappen for å bestille fotoboken. Du blir tatt til Adobe Services-delen av Kodak EasyShare Gallery. Hvis du er medlem, logg deg bare på kontoen din og angi papir og bindingsalternativer. Du kan også opprette en Kodak-konto fra denne siden. Fotobøker varierer i pris avhengig av omslag og papirvalg, samt lengden på boken.

6.

Hvis du vil opprette en elektronisk versjon av boken, klikker du på På SAVE AS fra FIL-menyen. Dette vil tillate deg å lagre bildeboken din som en PDF-fil. Du kan også sende denne PDF-filen til andre skrivere hvis du ikke vil bruke Kodak Gallery.

Tips og advarsler

  • Forsiktig velg formatet ditt basert på hvor mange bilder du vil ha per side og antall horisontale eller vertikale bilder du har.
  • Du kan forstørre eller beskjære bildene dine inne i Photo Book Wizard.
  • Fotobøker eller album er en morsom måte å dele fotografier med familie og venner med. Adobe Photoshop Elements 6 gjør det enkelt å lage og bestille fotobøker. De gir en lett å følge veiviseren som vil lede deg gjennom prosessen og gi deg redaksjonell kontroll over utformingen og utformingen av fotoboken. Den enkleste måten å gjøre det på å først sortere gjennom bildene dine og velge bildene du vil bruke i boken din. Lag kopier av bildene og plasser kopier i en midlertidig mappe som du senere kan slette hvis du ønsker det. Dette vil tillate brukervennlighet og hindre deg i å lage uønskede kopier av bilder som kan tette opp harddisken din. Så velg bildene dine og følg denne trinnvise veiledningen for å lage en fotobok.