Hvordan bygge en orm gård ut av en badekar

 

Ramme

1.

Mål lengden og bredden på karet under leppen for å komme opp med eksakte dimensjoner for støtterammen. Mange badekar måler omtrent 30 x 60 tommer. Endre dimensjonene som er oppgitt her hvis det er nødvendig for å matche det karet du bruker.

2.

Tørk på de korte og lange sidene av rammen for å se om de passer godt under leppen av badekaret. Stram endene sammen, klem og fest hvert hjørne ved hjelp av fem galvaniserte skruer. Legg rammen under badekarets leppe.

3.

Løft badekaret og ramm opp og lene det mot en vegg. Fest hver 4-til-4-tommers ben til rammen slik at den passer godt under badekaret, og legg til fire galvaniserte skruer. Legg til 2-by-6 kryssstøtter omtrent halvveis opp hvert bein.

4.

Legg badekar og ramme på permanent plass.

Foring og avløp < /h4>

1.

Trim 2-by-2-tommers brett slik at de hviler i lengderetningen og flatt mot karbadbunnen. Plasser dem ca 16 tommer fra hverandre. Tørrformet 2-by-2s og 1-by-6-tommers brett i bunnen av karet. Trim 1-by-6s for å hvile bare lett rørende sider av karet. Plass 1-by-6s om lag 1 tomme fra hverandre. Hakk 1-ved-6s i hver ende av risten hvis nødvendig for å passe til kurven på karet. Skru 1-by-6s til 2-by-2s.

2.

Legg nett over treskjoldet. Fest på plass med en stiftpistol.

3.

Fest tubens avløp til hullet i karet. Fest en 90-graders vinkel og vannkran til karet avløp.

4.

Linj badekaret med landskapsarbeidstøy. Tape stoffets øvre kant til tubkanten med duct tape.

5. Legg til sengetøy og ormer i karet.

6.

p>

Dekk gården med stykker arkvarer ca 6 tommer bredere på alle sider for å holde regn.

Tips og advarsler

  • Worm bin hobbyists anbefaler å prøve å finne et akryl badekar om mulig, siden støpejern badekar veier så mye.
  • Prøv Freecycle eller Craigslist å finne et gratis gammelt badekar og bjelker.
  • Hvis ormestrengen din virker altfor varm eller fuktig, legg det til ventilasjonshull på lokket.
  • Isoler badekarets ormbruk når det blir kaldt med hayballer eller kjør det inn i en garasje. Ormer må holdes over 57 grader F for optimal helse.
  • Kompost ormer som grunne leveområder formet som store dresser skuffer, slik at et gammelt badekar gir koselige kvartaler for dem og oppfyller deres behov for sengetøy med mye overflateareal utsatt for oksygen. Siden kompostering av kjøkkenskrapene med røde wigglers er en så grønn aktivitet, er det fornuftig å prøve å redde eller scrounge et billig eller gratis badekar og tømmer og omarbeide disse komponentene. Du må kanskje kjøpe noen varer på en maskinvarebutikk for å tømme fuktighet fra karet; Disse vil koste omtrent $8 (2009 priser).