Hvordan tegne Timmy Turner

 

1.

Tegn en diagonal linje i grafittpenne, og trekk deretter to buede linjer ved siden av den. Tegn to elliptiske former for øynene. Bruk midtveiledningen til å plassere dem ordentlig. Tegn en trekantet form for kroppen. Gjør dine linjer lett nok til at du vil kunne slette dem senere.

2.

Tegn i Timmy Turners øyne, nese, hår, armer og ben. Hold øye med på retningslinjen din og sørg for at alle funksjonene er i riktig proporsjon.

3.

Tegn øyenbrynene, ørene, munnen, hendene, føttene og toppen av hatten. < /p>

4.

Ta Timmy Turners tenner, tunge, kanten av munnen, kanten på hatten, skjorten hans og den buede formen i øret. Tennens ytterste kant skal være i kontakt med retningslinjene i midten av Timmy Turners ansikt.

5.

Gå over de ytre kantene med en fin tips svart permanent markør. Vær forsiktig så du ikke reproduserer en linje som ikke skal være en del av det ferdige bildet. For eksempel, unnlater retningslinjen i midten av ansiktet og linjene i øyenbrynene og skjortehylser. Vent på at blekket tørker før du fortsetter.

6.

Slett blyantslinjene forsiktig fra tegningen. Farg inn Timmy Turner-tegningen ved hjelp av fargede blyanter. Bruk en farget blyant for huden. Bruk rød eller magenta for skjorten, innsiden av munnen og hetten. Bruk svart penn eller permanent markør for buksene og skoene. Bruk rosa til tungen, toskansk rød eller middels brun for øyenbrynene, mørkbrun for hår og medium eller himmel Blå for øynene.

Tips og advarsler

  • Hold et bilde av Timmy Turner etter arbeidsområdet og referer til det mens du tegner
  • Bruk en komposittlinje i stedet for å prøve å tegne hele linjen fra begynnelse til slutt uten å løfte blyanten din.
  • Bruk kryssklokking og lys til moderat trykk for å få en glatt tekstur med farget blyant.
  • I motsetning til Cosmo og Wanda har Timmy Turner ingen elever.
  • Farget markører har en tendens til å skape en spettet effekt, så det er best å unngå dem.
  • / li> Timmy Turner fra ganske rare foreldre er en av Nickelodeons mest populære figurer. Det er mye moro å lære å tegne ham. Timmy Turner kan enkelt opprettes ved hjelp av noen få grunnleggende tegneserieprinsipper og tegningsmaterialer. Det er en god ide å få noen høykvalitets tegningspapir, fargeblyanter og en fin spiss svart permanent markør før du begynner tegningen. Husk å jobbe på en flat, jevn overflate som et bordbord.