Slik gjenoppretter du tapte bilder gratis

 

1.

Koble kameraet eller kortleseren til datamaskinen med kamerakortet i den.

2.

Finn fotografisk programvare gjennom en Internett-søk med nøkkelordene 'gjenopprette bilder.' Gode ​​eksempler på programvare for fotoopplæring er Art Plus Digital Photo Recovery 3.1 eller Data Recovery 2.3.1. Se etter programvare som forbrukere vurderer og anbefaler ved navn på uavhengige nettsteder for å sikre at du ikke tilfeldigvis laster ned et virus.

Les instruksjonene på nettstedet som dekker hvordan du bruk programvaren. Noen datagjenopprettingsprogrammer må lastes ned og installeres. Andre programvare vil fungere fra selve websiden.

Følg instruksjonene på nettstedet. For programvare du må laste ned, klikk på nedlastningsknappen. Deretter pakker du ut programvaren ved å klikke på ikonet som den nedlastede programvaren plasserer på datamaskinen din. Klikk på installasjonsprogramikonet når det pakkes ut. Legg deretter inn programvaren.

5.

Velg 'hente filer' -knappen i programmet. Programmet vil trekke opp datamaskinens root directory tree. Velg disken som inneholder de slettede filene dine og trykk 'OK' -knappen. En meny vil dukke opp med bildene dine.

6.

Høyreklikk på bildene du vil lagre, og velg 'Lagre som' for å lagre bildene dine datamaskin.

Hvis du bare har trykket på 'Slett alt' -knappen på kameraets minne bare for å huske at din datters bryllupsfotografier fortsatt er på kortet, kan det gi deg en syk følelse. Heldigvis er bildene ikke borte for alltid . Minnet i kameraets lagring fungerer på samme måte som minne på en dataskive. Ved å slette et bilde, slettes du bare tilgangen til minnet der fotografiene er lagret. Du kan hente disse bildene ved hjelp av programvare for fotoopphenting. Flere versjoner av denne programvaren er tilgjengelig over Internett gratis.