Slik ser du en lansering på Kennedy Space Center

 

1.

Gå til NASA Causeway for den nærmeste og beste visningen av enhver Kennedy-lansering. Billetter kreves for visning her. Du kan registrere deg på Kennedy Space Center-nettside for e-postvarsling når neste visningskort vil bli lagt på salg (se Resources). Vær forberedt på å kjøpe dem raskt, da de selger ut veldig fort. Disse billettene gjør det mulig for deg å ri en buss fra Space Center til Causeway for lanseringen.

2.

Gå til byen Titusville for neste best visning. Selv om Titusville er teknisk lengre unna startplassen enn Kennedy Space Center, er det generelt en mye bedre utsikt. Utsikten fra Titusville er over vannet uten bygninger for å få tak i lanseringen.

3.

Se fra Kennedy Space Center Visitors Complex. Selv om utsikten fra komplekset er skjult til lanseringen faktisk er på vei inn i rommet, er lyden mye tydeligere her. Hvis du har barn i festen din, kan du også underholde dem med utstillingene før lanseringen.

4.

Gå til Port Canaveral hvis du ikke kan komme nærmere Titusville . Hvis omstendigheter tvinger deg til å holde deg lenger bort på grunn av transportproblemer, kan du fortsatt se rakettene etter at de løfter seg fra startbrettet. Lyden er sterkt redusert, men det kan fortsatt høres lett på Port Canaveral, Jetty Park og Cocoa Beach.

Tips og advarsler

  • Startplaner er alltid utsatt for vær og andre problemer, slik at datoene kan endres når som helst.
  • Visitors Complex selger noen ganger billetter til visning fra Astronaut Hall of Fame, men utsikten fra Titusville er uhindret, mye bedre og gratis.
  • Å se en lansering på Kennedy Space Center kan være en en-i-a-livet-mulighet for både barn og voksne. Florida-beboere kan se mange lanseringer i deres liv, men for innbyggere i andre stater og land kan det være en unik opplevelse. Enten du vil fotografere lanseringen, se severdighetene og høre lydene, eller bare opplev historien til arrangementet, er det mange forskjellige måter å se en lansering på, enten det er romfergen eller raketten.