Vanlig elektrisk sikkerhet

 

Usikre strømmer

En elektrisk strøm anses å være usikker når den overstiger åtte milliamperes (mA). Ved ti mA vil en person oppleve smerte, og en strøm på 50 til 100 mA eller mer kan være dødelig.

Overlasting av uttak

Det er usikkert å overbelaste et stikkontakt eller kabelbrett. Den Nasjonale Elektriske Koden (NEC) advarer om varmeoppbyggingen som oppstår når en skuff er overbelastet, noe som kan spise bort isoleringen av ledningene og forårsake elektriske branner.

Tre prongs

Bruk tresnorledninger i stedet for to-spiss når det er mulig. Den tredje (bunnkanten) begrunner enheten, slik at hvis det oppstår en elektrisk overspenning, vil jordingstangen stoppe strømmen fra å sjokkere noen eller skade utstyr.

Ledningsmodifisering

Endre ledninger på noen måte anses usikre, i henhold til OSHA-standarder.

Slukningsanlegg

Arbeidsplasser, spesielt de i høyrisiko elektriske miljøer, må beholde brannslukkere som kreveskrift. En klasse C-kompatibel brannslukningsapparat må brukes til å sette ut elektriske branner. Når en person er sjokkert av en elektrisk strøm, kan den variere fra en liten klemmende følelse på huden til lammelse av kroppen. For å unngå alvorlig skade er det viktig å ha en god forståelse av vanlige elektriske sikkerhetsregler og konsepter.