Hvordan Reading forbedrer skriveferdigheter

 

Fordeler

Lese regelmessig kan forbedre en persons grammatikk på en måte som bare lytter til vanlig tale, ikke kan gjøre. Bøker og annet lesemateriale gir eksempler på nye uttrykk, idiomer og uttrykk som leseren kan bruke når skriftlig. Lesing i stor grad kan også forbedre vokabularet, spesielt hvis du ser opp ordene du ikke kjenner, og prøver å huske dem.

Ekspertinsikt

Personer med solid leseferdigheter vil også skrive godt også, ifølge en studie utført i 2002 av Syying Lee og Stephen Krashen kalt 'Prediktorer for suksess i å skrive på engelsk som fremmedspråk.' Studien konkluderte med at en persons lesefelt kan bidra til å forutsi sine skriveferdigheter.

Potensiell

Stephen Krashen, i sin bok 'The Power of Reading', hevdet at fri frivillig lesing i skolen, der eleven kan gjøre sitt eget valg, er et effektivt verktøy for å utvikle vokabular og grammatikk og forbedre skriving. Lesing og skriving er sammenhengende. Reading forbedrer skriving og forbedrer også lesing, ifølge California Writing Project, som tar sikte på å forbedre studentskriving og læring.