Hvordan tegne Manga med markører og fargeblyanter

 

1.

Skriv et Manga-tegnets hode. Bruk en lysblyant, tegne omrisset av en jordbær. (Valentine-hjerte og jordbærformer danner vanligvis Manga-tegnets hoder.) Du kan bruke gul, grå eller annen farge som er lett å korrigere når du gjør en feil.

2.

Bruk samme blyant til å tegne en kurve som forbinder ansiktets hake med hodet (jordbærets bunn og topp). Denne kurven er en referanse som hjelper deg med å plassere øyne og andre ansiktsegenskaper.

3.

Skiss det høyre øyet disposisjon. Skal en stor oval i ansiktets senter. Gjør det ovale minst en fjerdedel av ansiktsrammens størrelse.

4. Tegn tre ovaler, hver i den andre, inne i høyre øyes oversikt. Disse nye ovaler representerer iris og pupil.

Gjør venstre øye Tegn en oval med venstre kant som glir på ansiktets venstre kant. Dette ovale er omtrent på samme vertikale nivå som høyre øye, men er litt mindre.

6.

Gjenta trinn 4 for å gjøre iris og pupil til venstre øye.

7. Begynn å fargelegge. Bruk en ferskenfarget markør til hele innsiden av ansiktet, bortsett fra øyet. Hvis du ikke har en ferskenmarkør, bruk en gul en.

p> 8.

Farg irisene med en blå markør. Men vær klar over en stor oval region og eleven. Den ovalte regionen vil være øyets høydepunkt.

9.

Farg pupillen med en svart markør.

10.

Farg venstre øye med samme instruksjoner som brukes til den rette.

11.

Bruk en tynn svart markør, legg til nese og munn. Tegn en bakover 'L' under og mellom øynene. Legg munnen som en liten 'M' i mellomrommet mellom nesen og haken.

12.

Fullfør tegningen ved å lage håret med en gul , svart, magenta eller blå markør.

Manga er en stil av tegneserier laget av japanske kunstnere. Sin opprinnelse blander tradisjonell japansk kunst med vestlig pop-visuell kunst, for eksempel de amerikanske politiske tegneseriene fra slutten av 1800-tallet. Begynnende kunstnere som ønsker å tegne Manga-tegn og scener, kan i utgangspunktet prøve å skisse disse bildene med nærmeste medie ved hånden - vanligvis papir og blyant. Denne tilnærmingen resulterer i et skissert, svart og hvitt bilde, som er antitese av Manga. I kontrast kan farget blyanter og markører introdusere den nødvendige bildefarge og -kvalitet.