Slik rengjør du fotografiske bakgrunner

 

1.

Bruk varmt såpevann til å rengjøre hvite vinyl-bakgrunner. Skrub vinylen med en børstepresse og varmt såpevann for å fjerne smuss som har avgjort i de porøse bakgrunnene. Bruk en mop og bøtte med varmt vann til å moppe over overflaten, og fjern det løsne smuss. Gå over de hvite vinyldynamikkene igjen med fuktig mopp for å absorbere overflødig fuktighet. Bruk aldri blekemiddel, da det vil føre til at den hvite vinylen blir gul.

2.

Vask flerfarget muslin stoff bakgrunner i vaskemaskinen. Bruk kaldt vann og kaldt vann skyll. Vask muslin bakgrunnen av seg selv, hvis noen farge bløder ut. Tørk muslin-kulissene i tørketrommelen på en lav varmesyklus til de er fuktige tørre. Heng den fuktige muslinen i studioet for å fullføre tørking.

3.

Slett ut smuss på svarte muslin stoff bakgrunner. Bruk en fuktig klut til å jobbe på individuelle områder av bakgrunnene. Mange svarte muslin bakgrunner blir mørkegrønn hvis for mye av det svarte gnides av. Vask aldri svart muslin stoff bakgrunner uten å prøve et hjørne av det først for blødning. Hvis det ikke bløder, vask i kaldtvannskjøle og kaldvannskyllingsyklus. Tørk opp kulene på lav varmeinnstilling til det er fuktig og heng for å tørke.

4.

Gni en tørr klut over håndmalte lerret bakgrunner. Fjern støv og lint ved å forsiktig tørke av kulissene. Bruk aldri vann til håndmalte lerret bakgrunner. Unngå å rengjøre håndmalte lerret bakgrunner, med mindre det er helt nødvendig. som du tørker av bakgrunner.

5.

Vask rene stoffer. Transparent, tynn klut kan vaskes på den milde syklusen i kaldt vann, etterfulgt av en kaldvannskylling. det rene stoffet lufttørker ved å henge det opp igjen i studioet.

Tips og advarsler

  • Holde bakgrunner rene vil eliminere postproduksjonens berøringer på grunn av fotspor og støv flekker på baksiden.
  • Hold alltid rengjøringsinstruksjoner som er utstyrt med nye bakkekjøp.
  • Det er viktig å holde fotografiene i studio ditt rent. Rutinemessige rengjøringer av bakgrunnene vil holde dem fri for fotavtrykk, støv og pet pels. Ulike typer bakgrunner krever forskjellige rengjøringsmetoder. Å holde bakgrunner i ditt eget studio vil gi bedre portretter, og et bedre inntrykk på kundene dine. Les videre for å lære hvordan du rengjør fotografiske bakgrunner.