Hvordan bli sponset av Red Bull for Skateboarding

 

1.

Skru opp dine skating ferdigheter til du har noen gode triks som er sikre på å imponere.

2.

Ring en venn og spør ham å filme deg mens du ripper en av dine legendariske syltetøkter. Ta timer med opptak hvis mulig, og sørg for at du har tatt dine absolutte beste skudd eller dine beste triks. Du vil ha minst en u0026 # xBD; timers brukbar opptak. Sørg for å få et skudd av deg som drikker rødt oks mellom triks.

3.

Film en ekspertvideo. Lag en åpning som har litt flash, god grafikk og så kommer til poenget. Ta med de beste bildene du har; sett dem før andre mindre spennende triks som er tekniske i naturen for å holde seerne interessert. Vis en rekke tekniske, rampe- og gratulerer - bare dine mest imponerende ting.

4.

Skriv en kort biografisk skisse om deg selv - hva du liker å gjøre og hvorfor Red Bull burde sponsere deg. Ta også med en liste over det siste sponsoratet ditt, og all konkurrentene dine vinner.

Ta din video til en profesjonell redaktør, så shecan rydde den opp, legge til grafikk eller gjøre hva du enn vil ha videoen din. Det bør være stramt, noe som betyr ingen hull mellom triks, og inkluderer interessante visuelle bilder fra forskjellige vinkler. Ikke gå overbord på flash - de vil se hvordan du skater.

6.

Send videoen til Red Bull med et brev som uttrykker interesse for Red Bulls sponsorering og litt om bakgrunnen din. Inkluder et CV på turneringsvinster og høydepunkter fra din karriere. Fortell dem også hvordan din skateboarding kan bidra til å selge sitt produkt.

7.

Registrer deg for noen konkurranser, i amatørhendelser

Tips og advarsler

  • Gjør videoen din så imponerende som mulig. Gjør noe annerledes og prøv å passe den særegne sans for humor , energi og holdning som Red Bull utstråler.
  • Hvis du ikke lykkes første gang, fortsett å prøve. Alltid gå ut for konkurranser og oppdatere dine biografiske data eller nettsider hvis du har en. Når du vinner en stor begivenhet, sørg for at agenten din informerer Red Bull.
  • Red Bull vinner ikke sponsor bare noen. Du må overskride hundrevis av søkere.
  • Å få deg en Red Bull-sponsing for skateboarding er ikke lett - energidrikken er et kraftverk i sportsarenaen - men du kan alltid prøve. En Red Bull-sponsing kan også føre til større og bedre ting, for eksempel sponsor fra større idrettsanlegg som Nike, Vans og andre skateboardfirmaer. Disse kan være verdt hundretusenvis av dollar i året, avhengig av hvor godt du utfører og hvor godt folk er relatert til og husker deg.