Hvordan kjøpe Bulk Silver Coins

 

1.

Sølv betraktes som et edelt metall, selv om det er mye rikere enn gull og derfor ikke så høyt verdsatt. Men det betyr ikke at det er en god investering. Prisen på sølv har økt i pengeproblemer med 300 prosent de siste fem årene! Det er en god avkastning. Mange eksperter forventer at tyrmarkedet fortsetter. En måte å ta del i, er å kjøpe sølvmynter.

2.

Kontroller nettauksjoner. mange auksjoner oppført for sølvmynter i bulk. De fleste av disse mynter består av gamle sølvdollar og kvartaler som ble gjort før 1950-tallet da amerikanske mynter faktisk ble laget av mest sølv. Eksempel på disse mynter inkluderer Peace Silver Dollar og Morgan Silver Dollar. av deres samleres verdi, er disse myntene verdt rundt $12 i dagens sølvpriser.

3.

Gå til salg av lokale eiendommer. Salg av eiendom er som stort salg av garasjer og ofte kan du finne gamle myntsamlinger som inneholder sølvdollar og andre gamle mynter med høyt sølvinnhold.

4.

Co til loppemarkeder. Loppemarkeder er gode steder å plukke opp mynter , fordi myntforhandlere ofte ikke har noe annet å selge dem, spesielt hvis de ikke bruker Internett. Ta med en myntguide som The Red Book, en myntsamleres bibel for å vurdere verdien av sølvmyntene du finner.

5.

Handle for sølvgullmynter online Silver bullion mynter kan kjøpes i bulk. Disse mynter kommer i forskjellige størrelser, men selges til nærværende markedspriser. Sjekk de ekstra ressursene for anerkjente sølvforhandlere.

Tips og advarsler

  • Sølvprisene kan være volatile da de reagerer på økonomiske faktorer som et industrielt metall og som en butikk av verdi. Vær forsiktig og invester aldri mer enn du har råd til å miste.
  • Gulls lille kusine, sølv, er et metall for alle formål, for eksempel industri, smykker og valuta. Som et edelt metall er sølv også en inflasjonssikring, noe som gjør det til en klok investering i tider med økonomiske problemer. Som gull, sølv s verdi går ofte opp med verdifallet i verdens fiat-valutaer som amerikanske dollar. Selges og samles i mynter, sølvtøy og barer, sølv kan kjøpes og selges lett i dagens marked, spesielt på Internett .