Hvordan tegne en åpen rose

 

1.

Blokker ut de ytre kantene av rosenblader, stammer og store områder av lys og mørk. Bruk en grafittblyant slik at du enkelt kan slette feil. Hvis du jobber fra et fotografi, kan du spore denne delen ved hjelp av en kunstprojektor eller lysboks. Dette vil øke nøyaktigheten og hastigheten på tegningen.

2.

Begynn for å blokkere ut de mørkeste områdene i tegningen. Ikke tegn dem så mørke som de fremdeles er ennå, legg dem i lys med en relativt mørk farge som inneholder fargen på rosen. For eksempel, hvis den åpne rosen er rød, bruk den Toskansk rød eller lilla for skyggene.

3. Gå over de mørkeste områdene av din åpne rose tegning med en farge med en middels tone. I tilfelle av den røde rosen, en farge som magenta eller crimson innsjø fungerer godt. Unngå å bruke orangje rødder som vermilion når du tegner røde roser. For andre farge roser, passe fargen så tett som mulig til det du ser i motivet. Så begynn å tegne i det mørkeste områder av rosenes midttoner.

4.

Begynn å mørkere de mørkeste områdene i tegningen. Blanding av farger er en utmerket metode for å representere skyggene på din o pennrosen. Prøv å blande i farger som brun og fiolett for å se hvordan de fungerer i den samlede tegningen. Hvis du er usikker på hvordan de valgte fargene vil se sammen, kan du prøve å tegne dem sammen på et stykke skrappapir først.

5.

Skygge i hoveddelen av rosenbladene Begynn med en veldig lys kryssklokking for å få en lys farge. Unngå noen områder som er i lyse høydepunkter. Arbeid forsiktig fordi farget blyant er vanskelig å slette, og pasteller kan ikke slettes. Begynn å veldig sakte, svært gradvis mørkere områdene som ser litt mørkere ut. Fortsett se på emnet ditt og tilbake på tegningen for å se hvordan de sammenligner.

6.

Tegn i noen stammer og andre fine detaljer i bildet ditt på en åpen rose, for eksempel duggdråper. Forsiktig mørk alle områder som virker for lyse, og slett eventuelle områder som virker for mørke. Fullfør ved å fylle ut noen områder med høydepunkt om nødvendig. Du kan ønske å gå over høydepunktene av en rød rose med en svært blek rosa i noen tilfeller.

Tips og advarsler

  • Tegn skyggelegging med redusert trykk for å representere områder av gradvis sha ding.
  • Å tegne en åpen rose er en utmerket måte å representere naturens strålende skjønnhet på. Du vil helt sikkert ønske å tegne din rose i full farge. Du kan jobbe med fargerike blyanter eller pasteller og fra et fotografi eller fra natur. Dette kan være et utfordrende prosjekt fordi du må måle farger i rosenbladene, stammer og omkringliggende løvverk . Du må også bestemme nivåer av lys og mørke for å vise roseens dimensjonalitet.