Hvordan tegne flasker

 

1.

Å ta et bilde av det du tegner kan ofte hjelpe. Selv om et bilde ikke alltid er best å trekke fra, gir det deg også muligheten til å ta det du tegner med deg, og kan kanskje få et annet perspektiv enn hva du vil bli sittende foran objektet. Ved å ta bilder kan du også prøve mange arrangementer av flasker slik at du lettere kan velge det arrangementet du liker best.

2.

Begynn med å tegne oversikten over flasken nærmest fronten av flaskearrangementet. Ikke bekymre deg for å legge til noen detaljer, bare prøv å skissere den generelle formen på flasken. Husk at flasker vanligvis er runde, så sørg for å bøye bunnen av flasken og munnen for å gi illusjonen om rundhet.

3.

Tegn hele oversikten av den andre flaske, selv om den ligger bak den andre flasken. Dette gir deg mulighet til å få riktig form på flasken uten å gjette hvor den andre flasken slutter bak den første flasken. Bruk korte strekk for å få formen på flasken du ønsker, og bruk lettrukne linjer.

4. Bruk din viskelær etter at du har angitt flasker på en måte som er behagelig for deg. Slett linjene i den andre flasken som er ment å være bak den første. Se også på oversikten og slett eventuelle ekstra linjer eller ekstra tykke linjer, som du tror ikke tilhører.

5.

Fyll ut oversikten over noen av detaljene av hver flaske. Henvis til de faktiske flasker for å se hvor detaljer vises på hver flaske eller komme opp med dine egne detaljer. For eksempel, hvis du ikke bryr deg om klistremerket på forsiden av selve flasken, kan du tegne din egen eller la den helt av.

6.

Gå tilbake over linjer du har laget for å gjøre hver linje mørkere når du er fornøyd med plasseringen av linjene du har tegnet. Dette hjelper til å definere linjene for når du legger til de små detaljene.

7.

Legg til de endelige detaljene for å fullføre tegningen. Legg til ordene på flasken, samt litt skygge. Shading gir illusjonen av lys og kan hjelpe til med å gi flasker utseendet av en rund form.

Tips og advarsler

  • Tegn med en blyant slik at du kan slette eventuelle feil du gjør.
  • Når du pynter hjemmet ditt, er det fint å vise ditt eget kunstverk. Å lære å tegne flasker kan resultere i et pent kunstverk til kjøkken eller stue. Tegneflasker kan gjøres med omtrent alle med disse enkle trinnene og illustrasjonene.