Hvordan tegne menneskelige ansikter

 

1.

Start med å skissere en sirkel med en blyant. Denne grunnleggende formen vil i hovedsak være toppen av hodet til bunnen av topptennene. Etter å ha tegnet sirkelen, skisser du lett en kjevelinje. Slett delen av den opprinnelige sirkelen som skiller de to delene.

2.

Tegn øynene. Hvis du prøver å tegne et bestemt øye, vær oppmerksom på nivået av opptur eller nedtur på innsiden og utsiden av øynene du tegner. Vær oppmerksom på hvor mye øyelokk viser vs. hvor mye brun panne vises, hvor skyggene er, og andelen av øyet fra topp og bunn til sidene. Nøkkelen til å skille mellom øynene er at øynene hver er ca. 1/2 av øye fra hver side av hodet, og ett helt øye fra hverandre. De skal ligge på omtrent halvveismerket mellom toppen av hodet og bunnen av haken.

3.

Tegn nesen. Nesen er omtrent lengden på avstanden fra elev til elev. Noen neser er mer bulbous, andre, ganske strømlinjeformet. Noen er flate, og noen stikker ut. Bredden og dybden på neseborene er en god indikator på lengden på nesen i en rettvisende visning. Det er også en god indikator på oppturen eller nedgangen i nesen.

4.

Tegn leppene. Lippene starter om en øyehalshøyde fra nesespissen og strekker seg fra om elevene peker til elevpunkt over ansiktet. Vær oppmerksom på nivået av nedgang i hjørnene av munnen, og fylle av leppene du søker å tegne. Hele leppene gjøres ved å gjøre leppene mattere, ikke lenger.

5. Perfekt haken ved å endre skissen for å gjøre den flate delen av haken omtrent samme bredde som lepper.

6.

Skygge på øyenbrynene langs området du ønsker å mørke som pannelinjen. Vær oppmerksom på hårets tetthet og det naturlige håret.

7.

Tegn ørene på sidene av hodet. Et øre begynner på toppen av øyet og strekker seg langs siden av hodet til midten av leppelinjen.

8.

Se hvor lyset kommer fra. Med den flate siden av blyanten din, skygge i de områdene som ville bli blokkert av visse ansiktsegenskaper, og ansiktets rundhet.

9. Legg til en frisyre til hodet , være oppmerksom på at hårets hår er trukket. Vær oppmerksom på hvor mye den valgte frisyren kryper inn i andre ansiktsfunksjoner, hvis i det hele tatt.

Tips og advarsler

  • Tegne menneskelige ansikter er morsomt, og med Bare en liten øvelse, en nybegynner som arbeider med forholdene som vises her, kan trekke realistiske menneskelige ansikter enkelt.
  • Det er en stor forskjell mellom å tegne et smilende ansikt og tegne et realistisk menneskelig ansikt. Den tøffeste delen for å få riktig er proporsjoner. Ved å bruke proporsjonale sannheter, her er hvordan du tegner et menneskelig ansikt.