Hvordan tjene penger med fotografering

 

1.

Lag en portefølje. Du vil ha noe av det beste arbeidet ditt når du søker etter arbeid, så opprett både en kopiportefølje i et stilig lærbinder og en onlineportefølje. For papirkopieringsporteføljen, skriv ut eller ha duplikater laget av noe av ditt beste arbeid og bare plasser dem i bindematerialet for å bringe til perspektivklienter. For en nettportefølje kan du sette opp ditt eget nettsted eller bruke ett av de gratis nettstedene for å vise arbeidet ditt, for eksempel MySpace, Facebook og andre nettsider. Noen kan belaste deg, men eksponeringen kan være verdt det.

2.

Skriv ut visittkort. Å ha en fotograf visittkort er en enkel måte å sirkulere informasjonen din mens du viser deg virkelig mening. Ta med adressen for din nettportefølje, samt et e-post- og telefonnummer hvor folk kan nå deg. Inkluder også eventuelle spesialiteter hvis du ønsker det. Du kan gå ut og ha tilpassede visittkort laget med et av bildene dine på dem i bakgrunnen bak teksten.

3.

Få publisert. Kontakt magasiner, tidsskrifter, din lokale avis og andre publikasjoner for å spørre om deres retningslinjer for freelance fotografering. Du kan slå opp mange kilder på nettet, der du ofte kan finne retningslinjer for å sende inn bilder, få oppdrag eller om de bruker fotografer annet enn de på ansatte. Hvis du ikke finner informasjonen, gi kunstdirektøren et anrop. Selv om du ikke får betalt for dine tidlige publiserte bilder, øker det eksponeringen din og legger til flere aksjer i porteføljen din.

4.

Bestill noen konserter. Bryllup, bursdagsfest, retreater, jubileer u0026 # x2014; du heter det, du kan fotografere det mot et gebyr. Bruk de beste bildene fra disse konsertene for å legge til mer i porteføljen din. La noen visittkort med cateringfirmaer, blomsterhandlere og andre bedrifter som også tjener penger på slike feiringer. Vis bedriftseiere arbeidet ditt slik at de vet at du kan gjøre en god jobb og føler deg OK om å anbefale at du skal få sjansen. Tilbyr å fotografere noen arrangementer for venner uten kostnad for å bygge opp gode bilder.

5.

Selg bilder på lokale kunstutstillinger og messer. Lag bildene i postkort, utskrifter eller innrammede og mattede mesterverk, og lag en messe med arbeidet ditt. Du kan ha postkort trykt på en lokal skriver for en mer profesjonell kvalitet.

6. Legg bildene dine på varer. Opprett en nettbutikk på en oppsett som Cafepress.com hvor de skriver ut varer på etterspørsel. Du kan bruke hvilket som helst bilde du vil laste opp på en rekke varer, alt fra T-skjorter til støtfangere, minnekasser til kalendere.

Kjør annonser. Bruk gratis oppføringstjenester på nettet, for eksempel Craigslist.com, eller betal for en liten annonse i lokale publikasjoner som annonserer din fotograferingsvirksomhet.

Tips og advarsler

  • Du kan spørre tonnevis av publikasjoner på nettet, alt fra reise til mote til kjæledyrskrifter. Konstruer et kort omslag som viser noen av dine beste kreditter, og ta med en lenke til din nettportefølje.
  • Vær profesjonell. Når du reiser om å se etter arbeid, må du sørge for at klærne er rene, fri for hull og se bra ut. Uansett hvor avslappet et fotografisk yrke kan virke, må du fortsatt gjøre et godt inntrykk med mer enn bare bildene dine.
  • u0026 # x201C; si ost u0026 # x201D; Har vært favorittfrasen din for alltid, som du elsket å ta bilder siden du var barn. Hvis alle de årene med praksis har fått deg noe godt i det, kan du gjøre hobbyen din til inntekt og tjene penger med fotografering. Det finnes dusinvis av spillesteder for deg å tjene penger med fotografering, og noen få enkle trinn kan hjelpe deg med å finne flere av dem.