Hvordan være en god fremover i fotball

 

1.

Gå videre når du har muligheten. En god angriper ser alltid ut til å angripe målet. Enten du har ballen eller ikke, bør du teste baklinjen til forsvaret. Se hvor langt du kan presse ryggen deres. Gjør løpene dine diagonale, krøllete, til straffepunktet og til langt innlegg. Det beste du kan gjøre er å få forsvaret til å endre hva det gjør for å stoppe deg. Den beste måten å gjøre det på er å angripe enhver sjanse du får.

2.

Gjør din første berøring noe som betyr noe. Den første berøring er veldig viktig for en fremover. Du vil få ballen på noen lange løp, noe som betyr at mange av ballene du mottar kommer til å komme veldig fort, i luften, eller de vil ikke være så nøyaktige. Jo bedre berøring er, desto raskere kan du vende mot målet og score.

3.

Spill med høy energi. Fremover løper kontinuerlig, gjør lange løp ned langs sidelinjen, opp i midten og til innleggene. Hva folk ikke skjønner er det fremover ikke ofte med ballen når de gjør løp. Når laget ditt er på angrep, kan du ikke slutte å løpe fordi du aldri vet når neste mulighet kommer. Det er en ufattelig jobb til tider, men når ballen kommer bak på nettet, vil det hele være verdt det.

4.

Skyt ballen når du får muligheten . Har det når som helst du har en god titt på målet. Mange amerikanere vil ikke skyte før de har en bred åpen loot mot målet, men sannheten er at du bør skyte ballen uten sjanse. Dra nytte av enhver åpen skytemulighet du har.

For å være en god fremover i fotball må du ha en immateriell som ikke kan læres. Men hvis du har det ønske om å score og lage skuespill, kan litt hardt arbeid få deg til å spille på det nivået du vil. Stillingen fremover Det handler ikke om glorious goals. Det er lange løp, flytter ballen i trafikken og 90 minutter med forsvarere trakassere deg. Her er hvordan å være en god angriper.