Leksjoner om gjenoppretting av antikke radioer

 

Lærte lærte

Finne og skaffe originale reservedeler, er et spørsmål om å kjenne dine kilder. Besøk ditt lokale bibliotek for å søke etter informasjon om antikke radioer og produsenten av radioen din. Se etter informasjon om radio reparasjon, samt restaurering, og se etter artikler om din modell av antikke radio eller lignende modeller.

Bli med en antikk radioklubb og snakk med radioverksteder, spesielt de som har har vært i bransjen lenge. Snakk med ham-radiooperatører, spesielt de med tidlige ringesignaler (færre bokstaver). Noen av disse kildene kan ha de delene du søker eller kan kjenne andre som gjør.

Se i annonser og se om du kan finne en modell som ligner din. Du kan finne prisen for radioen er billigere enn reservedeler. Secondhand butikker har gamle radioer og fjernsyn til bargain priser. Rørene i de gamle radioene og TVene kan passe til det du trenger for din radio.

Restaureringen

Du kan gjenopprette din antikke radio på to måter. Du kan bruke originale deler eller gjenopprette radioen med deler fra en annen produsent eller modellår. Begynn med å rengjøre din antikke radio grundig, vær forsiktig så du ikke fjerner fargekoding eller originale markeringer. Bruk elektroniske rengjøringsmidler for vanskelige områder. Ta chassiset ut av radiobordet for å rengjøre det og inspisere det for tegn på alderskader, flekker eller andre feil. Lag en liste over alle gjenstander som trenger reparasjon. Ikke kast noen deler vekk fordi du kanskje vil reparere dem og sette dem tilbake etter restaurering. Det er vanligvis bedre å finne en erstatning enn å gjenopprette fordi en renovert komponent sjelden virker så vel som en original. Tre skap er som møbler, så ta dem til en møbelverksted for restaurering. Du kan reparere plastskap med epoksyfyllere, og spray dem deretter. En antikkradio, som enhver antik, er mystisk, er i sin nesten opprinnelige tilstand. Gjenopprette en antikkradio innebærer mer enn bare å få det til å fungere; du vil gjerne gjenopprette den med originale deler eller med komponenter som replikerer originalen. Først må du finne originale deler. Noen deler vil være kosmetiske som gyllene ringer og knapper, eller fancy tre eller vernier snekker. Hvis du kan ' t finne en perfekt erstatning, du må gjenopprette vintage komponenter.