Slik bruker du vann med akrylmaling

 

1. Bruk vann til å rydde opp akrylmaling, uansett om du vasker av børster eller rydder opp splatter som ble gjort. Vann hjelper deg med å rydde opp med letthet.

2.

Tynn akrylmaling med vann, så lenge du bare trenger å gjøre en liten justering. Du vil bruke vannet sparsomt, fordi hvis du legger til mye vann, kan du bryte ned bindingen mellom bindemidlet og pigmentet, som i det vesentlige vasker ut bindemidlet.

3.

Hold maling brukbar. Akrylmaling har en tendens til å tørke veldig fort. Det er derfor du bare vil klemme litt ut på en plastpalett. Kjøp en liten sprøyteflaske som gjør at du kan spray en fin tåke over malingene dine for å holde dem fuktige og brukbare.

4.

Ta av dine pensler. Hold et papirhåndkle eller malerkluten ved siden av vannbeholderen, slik at du kan rense børsten etter skylling. Dette vil bidra til å forhindre at vanndråper løper ned av børsten på malingspenselen og inn i malingen.

Tips og advarsler

  • Når du bryter ned bindingen mellom pigment og bindemiddel, oppretter du en effekt som kalles 'slimeing.' # x201D; I utgangspunktet begynner pigmentet å boble til utsiden av børsten din, noe som vil gi et tomt mellomrom i midten. Bruk et akrylmedium når du vil tynne dine maling. Et akrylmedium forhindrer u0026 # x201C; slime-ing u0026 # x201D; og opprettholder malens holdbarhet, samt bidrar til å gi en konsistent overflate når malingen tørker. Hvis du bruker et akrylmedium, kan du deretter bruke akrylmaling på ukonvensjonelle overflater som stoff.
  • Akrylmaling er mye som en annen maling fordi den er laget av kombinasjonen av et bindemiddel og malt pigment. Pigment er det som gir maling farge. Binderen er hvor konsistensen kommer fra. For å lage akrylmaling, vil en produsent bruke en akrylpolymer som bindemiddel. Dette er årsaken til at tørket akrylmaling blir en plastfilm. Dette bidrar til å øke holdbarheten til akrylmaling. Vanligvis kan akrylmaling brukes både inne og ute. Den gode nyheten til en kunstner er at produsenter har en tendens til å bruke forskjellige polymerer til å binde akrylmaling, noe som vil gjøre malingen enten geléaktig, tykk, tynn, vannaktig eller klebrig. Dette gir deg mer tid til å male.