Slik konverterer du 35MM Slides til DVD

 

1.

Vis dine lysbilder på samme måte som du normalt ville. For mange betyr dette å projisere dem på en skjerm. Jo klarere bildet og jo jevnere og hvitere overflaten, jo bedre blir sluttresultatet.

2.

Bruk et digitalkamera. Mange forbrukere har allerede dem, men hvis du ikke kan låne en fra noen som gjør eller til og med finner et utleiehus og leier en for en dag.

3.

Plasser digitalkameraet på et stativ. Du kan også sette det på et bord eller en annen glatt overflate, men et stativ vil fungere best for innramming av bilder og stabilitet under bildeopptak.

4. < / p>

Sykle gjennom lysbildene dine, og når du kommer til hver ny, ta et bilde av det. Dette er bare en rask måte å gjøre lysbildet ditt til et digitalt bilde på kameraet ditt.

5.

Overfør de digitale bildene til datamaskinen din. Når du er der, kan du laste dem inn i en hvilken som helst DVD-brenner programvare, bruke 'lysbildefremvisning' -funksjonen og lage en digital presentasjon av alle lysbildene dine. overganger, lengden på tiden de vil være på skjermen og til og med hvilken rekkefølge du vil ha dem i. Når de er ferdig, er det bare noen få klikk i din brennende programvare for å brenne en DVD.

Med teknologi som stadig utvikler seg, vil du noen ganger finne ut at måtene du pleide å gjøre, ikke lenger er det beste. Hvis du har tatt mange 35mm fotografier tidligere og hadde dem overført til lysbilder, vil du kanskje oppdatere dem for nåværende tider. Overføre dem til DVD er en rask og enkel måte å dele dem med venner, og til og med å komprimere plass til lagring.