Hvordan besøke Ringling Museum i Sarasota, Florida

 

1.

Når du besøker Ringling Estate, bør din første stopp være Ringling Museum of Art. Med en permanent samling på mer enn 10.000 verk, er museet delt inn i 21 gallerier som dekker mange perioder og stiler. Midlertidige utstillinger tilbys løpende. Du kan finne mer informasjon om denne tidsplanen ved å besøke museets nettside (se Ressurser). Museet er formet som en stor 'U', med en tilkobling gårdsplassen gangvei. Denne utformingen tillater enkel bevegelse mellom galleriene i retning med klokken eller mot klokken. Ikke glem å spare litt tid for den store skulpturhagen og den fantastiske utsikten over vannet.

2. Når du har fylt tradisjonell kunst, bør neste stopp være Ringling sirkusmuseum. Det er bare en kort spasertur på grunn av nordvest for museet via de godt merkede gangveiene. Dette unike museet ble grunnlagt i 1948 og erkjent historien og minnet av det amerikanske sirkuset. Den fantastiske samlingen av sjeldne plakater, håndbøker, utstyr, garderobe, rekvisitter og forretningsrekorder gir et glimt inn i fortiden, og har til og med noen vakkert skåret paradevogner som ble brukt til å bære sirkuset fra togene til ytelsesstedet.

Din neste stopp bør være Tibbals Learning Center, som ligger rett øst for Circus Museum. Innenfor denne bygningen finner du den berømte Howard Bros. Circus-modellen. Bygget over et 50-årig span, viser modellen Ringling Bros og Barnum u0026 amp; Bailey Circus fra 1919 til 1938. Denne 3/4 '-1' skala replikken opptar nesten 3.800 kvadratfot, og regnes som 'verdens største miniatyr sirkus.' # X201D;

4 d 'Zan, John Ringling' s vannkanten herskapshus. Dette 1926 herskapshuset ble bygget i venetiansk gotisk stil og tilbyr et fantastisk innblikk i livet til en amerikansk entreprenør. I løpet av tiden det var okkupert av familien Ringling, var herskapshuset fokus for mange fester og sosiale sammenkomster. Det er et vakkert eksempel på en tid da boliger ble bygget som steder å underholde, så vel som bosatt.

5.

Gjør veien sydover, tilbake til inngangen, vil du passere gjennom Mabel Ringling s Rose Garden. Denne hagen i europeisk stil har en samling av roser som gjør de fleste gartnere svake av misunnelse. Sørg for å spare litt tid for å nyte denne hagen og de andre utendørsområdene rundt gården.

Tips og advarsler

  • Sørg for å ha behagelige gående sko , spesielt når du besøker C u0026 # xE0;
  • Når du er klar til lunsj, er det en italiensk restaurant og mindre formell kafé på eiendommen.
  • Med 21 gallerier i museum alene, kan det være lurt å planlegge en ekstra dag for å besøke gården.
  • Bestill turer på C u0026 # xE0;
  • Skole turer kan fylle museet i løpet av uken. Overvei å komme dit tidlig på dagen for å unngå folkemengder.
  • I over ti år har Ringling Museum of Art bygget sitt rykte som et førsteklasses anlegg. Ringling tilbyr et stort utvalg av kunst for å tilfredsstille enhver smak, med mer enn 21 gallerier av europeiske og amerikanske malerier, antikviteter og asiatisk og samtidskunst. Kombinert med Ringling Circus Museum; det historiske Asolo-teatret; John Ringling's Waterfront Mansion, C u0026 # xE0; d 'Zan, og en fantastisk rosentrær, er Ringling Estate en av de mest populære destinasjonene i Sørvest-Florida. I denne artikkelen finner du noen tips for å planlegge reisen til Ringling Museum of Art and Estate.