Hvordan tegne en vakker rose

 

1.

Begynn med å tegne en kurvlinje med en blyant. Denne linjen representerer stammen til din rose. Tegn lett en sirkel på toppen der du vil at roseens hode skal være. Du må slette denne kretsen senere, så sørg for at du ikke tegner det for tungt.

2.

Tegn lett på hvor du vil at rosen blader til Du kan alltid legge til flere blader eller fjerne noen av dem hvis du forandrer deg.

3.

Tegn midtpunktet av rosen i midten av sirkelen. Senteret kan være en liten svingete sirkel eller en halv sirkel. Fortsett å tegne buede halvcirkler rundt sentrum av rosen. Hver halvsirkel skal være litt større enn den ene før det. Du bør tegne minst fire lag, slik at rosen vil se realistisk.

4. Når du har fullført din rose, sletter du sirkelen som brukes til å plassere blomsten på siden For å skape realistiske blader, bruk stillingene du valgte tidligere og tegne løv som har små, skrå kant på sidene. Bladene kan peke opp, ned eller sidelengs, avhengig av hva som ser best ut. Legg årer til bladene for å få dem til å virke mer r ealistic. Slett lysskissekarakterene etter å ha tegnet i bladene.

5. Fullfør roseen din ved å tegne torn på stremmen og gjøre den tykkere ved å legge til en identisk linje ved siden av den. Gå tilbake og skape skygger ved å skygge i områder hvor kronbladene kurver seg. Du kan gjøre dette ved å tegne små linjer på disse områdene.

Tips og advarsler

  • Finn bilder av roser eller finn en i naturen for å studere. Dette gir deg en bedre ide om hvordan du skal forme kronbladene og skape en realistisk utseende blomst.
  • Å lære å tegne en vakker rose er ikke vanskelig. Ved å ta deg tid til å tegne hver komponent som stilker, kronblader og blader, vil du få en realistisk tegning av en rose i svært lite tid. Når du lærer å tegne grunnleggende former , kan du legge til små detaljer som skyggelegging, skygger og ekstra blader og kronblader for å skape noe virkelig vakkert.