Hvordan tegne øyenbryn

 

1.

Med blyanten trekker du lett en linje opp fra nesebroen. Trekk også en lys horisontal linje over øyekroppen i øyet. Øyebryet vil starte der disse linjene møtes.

2.

Tegn en linje som følger øyets kurve. Linjen skal gå diagonalt utover fra utgangspunktet. Stopp denne linjen på det høyeste punktet av øyet.

3.

Tegn en lys vertikal linje på utsiden av øyet. Dette vil markere hvor øyenbryn skal ende. Deretter tegner du en buet linje fra den første delen av øyenbryn som du har trukket til eller litt forbi øyets utvendige linje. Denne buede linjen skal ende der linjen som markerer toppen av øyet og øyets ytre linje, møtes.

4.

Fyll inn dine øyenbryn som gjør dem skremmende for menn, og mer definert, tynnere og tamed for kvinner. Lag korte blyanter for å fylle øyebrynet.

Tips og advarsler

  • Du kan overdrive øyenbrynene for å vise følelser. Tegn dem nærmere sammen og med skarpere vinkler for å vise sinne eller forvirring. Du kan gi øyenbrynene en mer overdrevet buen for å vise overraskelse.
  • Det er mange viktige elementer du må ta med når du tegner et ansikt. Etter at du har trukket øyet, må du være spesielt oppmerksom på å tegne i øyenbrynene når de rammer øynene, legger til karakter i ansiktet, og viser også følelser. Her er instruksjoner om hvordan du tegner øyenbrynene slik at de er realistiske og attraktive.