Hvordan tegne vakre øyne

 

1.

Tegn øyet fra innsiden, ut. Start med øyebollet, tegne iris, eleven og det faktiske øyeeballet. Prøv å få disse kretsene så runde som mulig.

2.

Tegn det øvre øyelokket på iris i øyet. Det er en buet linje som strekker seg rett forbi kanten av øyebollet på hver side. For å finne ut hvor linjen skal ende, trekk en rett linje under øyets iris.

3.

Tegn det nedre dekselet. Det skinner bunnen av øyets iris og kurver litt oppover på utsiden. På innsiden dør den ned på enden for å møte topplokkens linje.

4. Dra pekken øverst i øyet. Bruk toppen av sirkelen (eyeball) som din guide. Du kan også myke linjen under øyet som markerer bunnen av øyebollet.

5.

Tegn øyevipper. Mørk linjen på ytre kant av øyelokk for å understreke øyevipper. Du vil ikke prøve å trekke i hver øyenvippe da det vil se stivt og urealistisk ut. Også ikke trekk øyevipper hele veien rundt øyet. Gjør stikk det meste til utsiden.

6.

Legg til skygge i øyet. Bruk blyanten din til å legge til skygger rundt øynene. Skyggen skal være den mørkeste på innsiden av nesen og på øyekroken.

7.

Legg til de siste detaljene i øyet. Bruk en viskelær blyant for å lage et lyspunkt i øyet hvor lyset vil gjenspeile fra en persons øyne, definer øyets hjørner. Hvis du ser nøye på et øye, vil du se at du faktisk kan se kanten av øyekulen i hjørnene, og et tynt lag kjøtt som omgir øyeballet. Tegn dette inn.

Tips og advarsler

  • Når du bruker en modell, legg merke til subtile forskjeller og unike kvaliteter i deres øyne.
  • Den viktigste delen av å tegne et ansikt er å trekke øynene. Du vil at den skal være vakker og realistisk og gi liv til tegningen. For å tegne vakre øyne, må du fokusere på å gjøre det realistisk og få øyets biologi riktig.