Hvordan identifisere kunstverk Produsert av Bauhaus-skolen

 

1.

Vet hvem som lærte på Bauhaus. Tre gjenkjennelige navn er Wassily Kandinsky, Paul Klee og Josef Albers. Filosofien til disse malere, og de som studerte på Bauhaus, var at geometrisk form var en ren form for uttrykk. Disse malere produserte canvases med lyse, dristige farger og geometriske former.

2.

Wassily Kandinsky representerte kanskje denne ideen i sin mest abstrakte. Hans verk undersøker sammenhengen mellom punkt og linje, og deres forhold til flyet som de er malt på. Dette bryter handlingen med å maleri ned til de mest grunnleggende komponentene.

3.

Paul Klee's tilnærming er en av fargene og forholdet mellom farger til hverandre. Mens på Bauhaus produserte Klee en rekke arbeider. Hans figurer er stavfigurer, eller groteskt misfornøyd. De geometriske formene er kjøretøy for sin utforskning av farge.

4.

Josef Albers, som Klee og Kandinsky, utforsket relasjoner. Han tok med sine malerier en nesten matematisk tilnærming; hans verk synes å beregne forholdet mellom farge og form. Men Albers arbeider uttrykker en slags åndelig enhet av materialer til abstrakte begreper.

5.

Disse tre malere er representative for Bauhaus-filosofien. Deres kunstverk er imidlertid ikke begrenset til lerret. Hver utforsket bruken av andre materialer, for eksempel glass, papir og metaller for å skape kunstverk. Deres tredimensjonale verk uttrykker den samme filosofien om å starte fra null, og reflekterer å bryte ned til grunnleggende tilnærming.

Tips og advarsler

  • Tusenvis av Kunstverk ble produsert på Bauhaus, mye av arbeidet ble tapt for nazistiske ødeleggelser.
  • Walter Gropius grunnla Bauhaus kunstskole i 1919 i Weimar, Tyskland. Dette var like etter første verdenskrig og Tyskland lå i ruiner. Kunstnerne reagerte på dette øde landskapet med tilnærmingen til å starte fra null. I dette ble innflytelse trukket fra dekonstruksjonene og kubistene, som Pablo Picasso. Konseptet var å bryte ned materialer og ideer til deres grunnleggende form. Her er hvordan du identifiserer Bauhaus-kunstverk.