Hvordan lage et brevhode

 

1.

Konseptualiser brevpapiret ditt. Vil du ha en veldig enkel, men statelig design? Vil du si mye om virksomheten din? Se på brevhoder du mottar i posten. Skriv en liste over ting du gjør og ikke liker dem. Bruk disse listene til å bestemme hva du vil ha med i brevpapiret, og prioritere listen.

2.

Lag logoer og kunst. Mange av de mest minneverdige brevpapirene har en firmalogo på dem. Hvis du eller din bedrift ikke har en logo, må du utpeke en lokal kunstner for å lage en. Mange dataprogrammer gjør det enkelt for deg å lage din egen logo - selv om du ikke er en artist! For personlig brevpapir, kan du bare bruke et dekorativt monogram som kunst.

3.

Legg til et slagord. Akkurat som en logo vil bli minneverdig, forteller et slagord mottakeren av brevet litt om deg eller din filosofi. Et høyt, kort slagord kan oppsummere virksomheten din eller personlige overbevisninger, forpliktelser og tilnærming på en rask og effektiv måte.

4.

Bestem hvilken informasjon som skal inkluderes. De fleste brevhoder inkluderer telefonnummeret til personen eller firmaet som skrev ut dem. Andre inkluderer annen informasjon som adresse, timer og kontaktnavn.

5.

Lag brevpapiret ditt. Programmer som Word, Photoshop og Publisher vil hjelpe deg med å lage ulike deler av brevpapiret ditt. Enkel design kan til og med bli opprettet i Word alene. Når du har fullført designet, legg det inn i Word og lagre det som en mal. Pass på at du gjør noen testutskrift for å sikre riktig utseende!

Et brevpapir kan skille deg fra mengden om du leter etter en jobb, gjør et forslag eller markedsfører kunder. Et godt utviklet, kreativt og sammenhengende utseende kan oppnås når et brevhode brukes. Siden du kan bruke brevpapir på noen form for papir, er det en veldig billig måte å skape en titt på, individualisere korrespondansen din og ta tak i leserens oppmerksomhet. Opprette brevpapir og utskrift er enkelt og tar svært lite tid.