Hvordan resirkulerer jeg Dewalt 18V batterier?

 

Hvor skal du ta DeWalt 18V-batterier til gjenvinning?

For å resirkulere batteriet til DeWalt, bare slipp det av på det lokale resirkuleringsstedet ditt. For å finne senteret nærmest deg, bruk verktøyet Drop-off Locator på Call2Recycle-nettstedet som er oppført under 'Ressurser'. Call2Recycle er en ikke-for-profit organisasjon dedikert til å samle brukte batterier for gjenvinning.

Call2Recycle kan også hjelpe bedrifter, lokalsamfunn eller offentlige byråer som er interessert i å bli med i et resirkuleringsprogram for batterier. Call2Recycle sender forhåndsbetalt emballasje til grupper, og de fyller dem deretter med brukte batterier og sender dem til HTMR-prosessanlegg. For å bli med eller lære mer, klikk på Call2Recycle-lenken som er oppført under 'Ressurser'.

Slik fungerer HTMR-prosessen

Først blir batteriet lastet inn i et termisk oksidasjons-kammer som fordamper alt plastpapiret og gel, forlater bare stålkassen og nikkel- og kadmiumplatene. I mellomtiden blir dampene avledet til et eget kammer hvor de er helt konsumert av flammer. Forbrenningsproduktene filtreres deretter fra luften.

Kadmiumplatene blir renset i en kadmiumgjenvinningsmøbler. Her arbeider en kombinasjon av fordampet karbon og vann for å redusere de farlige kadmiumioner på platens overflate tilbake i kadmiummetallatomer. De resulterende 99,99 prosent rene kadmiummetallbitene knuses i små partikler eller 'skutt' og selges til batteriprodusenter som råvarer. DeWalts oppladbare 18V-batterier, som har en nikkel-kadmium-strømcelle, gir deg muligheten til å ta på seg profesjonell bygg- og remodelingsprosjekter uten å måtte ha en skjøteledning. Men med tiden reduseres deres elektriske kapasitet betydelig, tvinger Du skal kjøpe en erstatning. I stedet for å risikere at det dødelige kadmiumet lekker inn i en deponi, kan du få ditt gamle batteri sikkert resirkulert ved et høytemperaturmetallutvinningsanlegg (HTMR).