Hvordan male med akvarell: PET PORTRAITS

 

1.

1. Ta eller spor bildet på papiret. Det er mange metoder for å gjøre det bra, noe som er en annen leksjon. Du vil ha en ren, lys blyant tegning på papiret ditt med få, hvis noen, viskelærmer. Du vil eliminere bakgrunnsobjekter fra bildet, med mindre du må male den hundeskallen eller teppet eller hva som helst, så vel som hunden.

2.

2. Sikre blyant tegning til et støttestyre med 1 '

3.

3.Arrange alle forsyninger du kanskje trenger for å fullføre maleriet.

4.

p>

4. Damp opp maling med vann og la vannet synke inn i dem. Akvareller er klare til å male med når de 'er konsistensen av tannkrem, som de var da de kom ut av røret. Tørr maling vil bare resultere i oppvaskvannfarger. Å gni penslene i tørre maling vil skade og kutte hårene på børstene dine . 5. Din ferdige akvarell kan være løs og sketchy med uskarpe kanter (vignett) som flyter på papiret. Denne metoden er like enkelt og så fort som det ser ut. Så mange malere kan ikke tro at de er ferdig med at de fortsetter til de ødelegger friskheten de ønsker. Gi deg selv en tidsbegrensning, sett en tidtaker. Når klokken ringer, er arbeidet ditt ferdig.

6

6.Du kan foretrekke en mer forsiktig gjengivelse, masse detaljer pels, etc. Ok, men prøv ikke å gjøre alt i en sittende. Fotografiet vinner ikke eller går bort. Fortsett å male bare så lenge du føler at du går fremover mot en finish, og ikke over maling det du allerede har gjort. Et friskt øye er best, så takk det når du føler deg sikker på hva du trenger å gjøre.
God maleri, som godt sex, er for det meste holdningen du opprettholder i forhold til den.
Glad maleri!

Tips og advarsler

  • Når du skal signere arbeidet ditt, ikke glem å legge nok plass på papiret ditt (ca. ½ tommer) for matten og signere det kunstig over matområdet.
  • Jeg håper denne artikkelen har vært nyttig for deg, og at du vil snakke om det for meg. Takk.
  • Denne artikkelen er merket 'kjæledyr' og ikke 'dyr' av to gode grunner. En, jeg antar at dyrene du eller dine venner eier, er kjæledyrene dine. To, fotografiene du maler fra må være dine egne.
    Du kan fotografere dyr på en dyrehage for å male dem og det er s hovne opp. Du må bare male fra et magasinfoto og kalle det til maleriet. Du kan selvfølgelig øve akvarellteknikkene dine ved å male fra publiserte fotografier, men legg inn din innsats i noen utstillinger, eller den opprinnelige fotografen kan saksøke deg for plagiering. < br /> Ta et dypt pust. Å male et kjæledyr er ikke annerledes enn å male noen andre gjenstander. Tenk på objektet når det gjelder fargeformer, som et puslespill, og du er klar til å gå.

    Det er veldig viktig å starte med et sterkt fotografi. En som du klart kan se lys, skygger og detaljer.