Denver Art Shows

  Denver er hovedstaden i Colorado. Mile High City tilbyr fantastisk utsikt over fjellene i nærheten, og er full av kunstmuligheter for innbyggere og besøkende å utforske. Mange kunstnere bruker galleriene og festivaler, samt Denver Art Museum, for å vise verk fra lokal dyrelivsfotografering til skulpturer og sørvestlige keramikk.

Denver Art Museum

Denver Art Museum tilbyr både faste og midlertidige utstillinger på alle tider. De permanente samlingene inkluderer en moderne kunstutstilling, en fotografutstilling og en Oceanic Art-utstilling. King Tut og et visuelt alfabet er to eksemplarer av midlertidige utstillinger som tilbys i 2010. Museets nettsted er komplett med den nyeste informasjonen om midlertidige utstillinger. Fra 2010 koster billettene rundt $20 per voksen besøkende å gå til Denver Art Museum . Denver Art Museum på Civic Center Cultural Complex

100 W 14th Ave Pkwy

Denver, CO 80204

720-913-0130

www.denverartmuseum.org

Downtown Denver Arts Festival

Downtown Denver Arts Festival er en årlig festival som holdes på Memorial Day weekend hvert år.Dette gratis arrangementet er satt opp på Denver Pavilions, det største shoppingområdet i byen. Det har 125 kunstnere og crafters hvert år, og over 100 000 besøkende besøker hele festivalhelgen. for en messe i festivalen. Downtown Denver Arts Festival har en bred blanding av kunst fra smykker til skulptur til fotografering og malerier. Mye av kunsten h som en sørvestlig følelse.



Downtown Denver Arts Festival

P.O. Box 1634

Boulder, CO 80306

303-330-8237

www.downtowndenverartfestival.com

Første fredag ​​Art Walks

Den første fredag ​​i hver måned har Denver en kunsttur i kunstdistriktet. Mange byer deltar i denne typen arrangement, som er en mulighet for lokalbefolkningen til å oppleve lokal kunst og restauranter på en kveld sammen. Det er også en mulighet for lokale kunstnere å vise frem sitt arbeid i gallerier og få stor eksponering. Kunstturen er om kvelden, og skyttelbussene er tilgjengelige, som starter ved lysstasjonen på 10th Avenue og Osage Street. Ta en historisk spasertur rundt om i en time før første fredag ​​Art Walk. Det vil ikke være tilgjengelig i desember, januar og februar.



Art District på Santa Fe

7. og Santa Fe

720.234.7929

www.artdistrictonsantafe.com