Hvordan tegne Dragonball Z

 

1.

Tegn en 'M' -form for pannen. På høyre side gjør du en 'v' for sideburnet som er til og med 'v' på pannen. Bøy ned i en annen 'v' for haken, forlater en åpning for øret, eller slett linjen senere.

2.

Tegn en 'j' formet boks ved siden av sideburnet for høyre øyenbryn. Under øyenbryn tegner du en halvmåne for øyet og boksen i halvmåne som vist i eksemplet. Under høyre øye tegner du en 'swish' for en kinnben. Gjør det samme på den andre siden, forandre figurene litt fordi venstre side er lengre unna seeren. Trekk en fishhook form mellom øynene for å indikere en rynke.

3.

Nesen er en 'J' form som kommer ned fra venstre øyenbryn. Mørk kanten bare litt der neseboret vil være. Munnen er en enkel 's' linje under nesen med en oval form under leppen for skygge.

4.

Tegn øret ut av 'v' på sideburnet. Øreformen er en buet bakover 'c' med en 'F' på innsiden. På slutten av 'F' trekke løkkene til ørehullet, som vist i eksemplet. Avslutt ved å legge til hår og eventuelle detaljer som identifiserer tegnet. Legg til rette linjer i pannen og øyet for å vise følelser.

Tips og advarsler

  • Ikke glem å legge til skygge.
  • Dragonball ansikter er i utgangspunktet konstruert med enkle former og letters.Using disse enkle trinnene kan Gokuu og Vegeta trekkes. Håret må endres, selvfølgelig, men ellers kan begge Dragonball-tegnene 'ansiktsegenskaper trekkes på samme måte.