Lexan bruker

 

Automotives

Som et lett, høyt virkningsfullt, svært fleksibelt alternativ til glass, er Lexan brukt i miljøvennlige biler og high-end konseptbiler som GM's EcoJet, designet av selskapet for Jay Leno, og Corvette Targa.

Kjøkkenutstyr

Dens splittresistens, temperaturbestandighet og mulighet til å være mikrobølgeovn gjør Lexan egnet for kjøkkenutstyr og kokekar. Det har blitt godkjent av FDA for slik bruk.

Elektrisk utstyr

Dens flammehemmende egenskaper gjør Lexan egnet for elektriske apparater som strykejern og hårkrøllere, og også til målere, sikringsbokser, stikkontakter og plugger. Isolasjonsegenskapene og seigheten gjør den egnet for telefoner, mobiltelefoner og andre små, men høye

Helsevern

Dens motstand mot ekstreme varme og visuelle egenskaper gjør Lexan egnet for helsepersonell bruk, som for eksempel i vaginale spekulum, laparoskopiske instrumenter (som settes inn i små snitt og må tillate synlighet) og kirurgiske hudstifter.

Eros tempo

På grunn av sin evne til å motstå temperatur ekstremer og høy innvirkning, er Lexan ofte brukt i fly vindrutene og passasjervinduer. Lexan brukes vanligvis i tre områder: bygning og glass, belegg og deler til industrien, samt kommunikasjon og skilting, for eksempel butikkskilt. Fordi den er sterkere og mer formbar enn glass og mest plast, kan den brukes på måter de ikke kan.