Slik identifiserer du et avokado-tre

 

1.

Sjekk om treet er mellom 60 og 80 fot i lengde. Mål treet, om mulig, for å være virkelig nøyaktig. Merk at hvis det er så høyt, har det mulighet for å være et avokado-tre.

2.

Se på bladene for å se om de vokser vekselvis, noe som betyr at hvert annet blad ser ut til å vokse i motsatt retning, og at hvert blad er på sin egen stamme festet til grenen. Mål bladene. I gjennomsnitt bør bladlengden være mellom 4 1/2 og 10 tommer. hvis de er glatte på kantene.

3.

Poke på jorden rundt treet for å se om det er løs. Avokado trær liker å vokse i løs jord, noe som gir mye vann til røttene.

4.

Kontroller nøye for små blomster, mindre enn 1/2 tomme i diameter, og er gulgrønn i fargen. Hvis du merker disse, sammen med det du har lagt merke til i de tre første trinnene, har du kanskje funnet et avokado-tre som ikke produserer noen avokadoer, vanligvis mellom januar og mars.

5.

Kontroller treets stengler og grener for avokado, som er en pæreformet frukt som varierer i farger fra lysegrønn til veldig mørk, nesten svart-grønn. De kan være så små som 3 tommer og så stor som 8 tommer i lengden og har en stor grop i senteret. Avokadoer vil vanligvis være til stede rundt våren eller tidlig på sommeren.

Tips og advarsler

  • Ta bilder og informasjon med deg for å sammenligne og kontrast med treet du prøver å identifisere.
  • Ikke feed avokadoer til kjæledyr.
  • Avokado trær produserer en frukt mange elsker å spise, bruker på flere måter til matlaging, eller bruk i behandlinger som ansiktsmaske. Etter hvert som frukten har blitt populær, vil flere villaeiere ha et avokado-tre for sin bakgård. Enten du leter etter mer informasjon om treet, eller ønsker å identifisere et tre i bakgården til det nylig kjøpte hjemmet ditt, er det noen få viktige skritt for å sikre at du ser på ekte avokado-tre.