Slik starter du et danseteam

 

1.

Rekruttere folk som er villige til å være en del av ditt nye danseteam som kan hjelpe deg med å brainstorme i utviklingen av det nye danseteamet.

2.

Bestem et navn for teamet ditt. Dette kan gjøres ved hjelp av dine lagmedlemmer og andre ledere som du vil ha rekruttert for å hjelpe deg med å utvikle din dansegruppe.

3.

Sett ditt danseteam opp som en virksomhet for å beskytte ditt nye navn. Avhengig av hvilken stat du bor, kan du kanskje bare gå til det lokale byrået og søke etter et firmanavn for din dansegruppe. En avgift kan også gjelde.

4. Spør alle du kjenner som kan danse hvis de er interessert i å være en del av din dansegruppe. Det er også viktig å spørre folk, som kanskje ikke vet hvordan de skal danse, hvis de kan anbefale en virkelig god danser som kan være interessert.

5.

Annonser ditt behov for gode dansere. Hvis du planlegger å ha et mer profesjonelt dansedag, reklamerer du behovet for god kvalitet, engasjerte dansere i rubrikkene, er en god ide. Ta med hvilken type gruppe du danner, samt hvilken type dansere du leter etter. Inkluder denne informasjonen på alt du annonserer.

6.

Sett opp flygeblad på forskjellige steder I flyer, snakk om ditt nye og kommende danseselskap og ditt behov for gode, yndefulle dansere. Ta med dine kontaktinformasjon for å diskutere fremtidige planer for screening-dansere.

7.

Planlegg et sted for å skjerme nye dansere. Informer alle om datoen, tidspunktet og stedet for dansprøver. De som du har rekruttert for å hjelpe du utvikler ditt nye danseteam bør også være en del av å hjelpe deg med å skjerme for de beste danserne å være på danseteamet ditt.

8.

Start treningsøkter. Når du har valgt alle de rette danserne til å være på ditt danseteam, kan du sette reglene for laget og begynne å øve på treningsøkter og gå derfra. Teamet ditt kan bli så godt at du begynner å motta invitasjoner fra alle slags av steder, å komme og danse for ulike grupper og bli betalt godt for ditt talent og underholdning.

Hvis du er en person som bare elsker ideen om å danse om natten og ville virkelig elske å starte et danseteam, kan det virke litt kjedelig, men det kan være en relativt enkel prosess. I utgangspunktet trenger du bare å finne folk som har samme hjerte og engasjement for dans som du, og vil gjerne hjelpe deg med starten på det nye danseselskapet ditt.