Hvordan tegne kjølige biler

 

1.

Se på flere bilder av kule biler, og studer former av spoilere, farger og grafikk. Undersøk hvordan ekstramateriale fungerer, for eksempel spoilere og sommerfugldører. Dette vil hjelpe deg med å visualisere hvordan du tegner dem i forskjellige stillinger.

2.

Tegn en vanlig bilform. Bare gjør en skisse. Tegn en oval for å etablere frontruten, en trapezoide for hette og sider, samt passasjerområdet. Legg deretter til enkle sirkler for hjulene.

3.

Spyl ut din kule bil ved å herde noen av skisselinjene. Bruk gradvis mørkere linjer til å tisse ut figurene dine. Kule biler har mer dynamiske former, med flytende hetter og skarpe vinkeldeksler. De har også små passasjerområder. En korvette har store blusser over forhjulene, disse blussene er enkle buer som strømmer inn i hetten og passasjerområdet. En scion er en enkel, vinkelformet trapezoid som er litt lengre enn den er høy.

4. Legg til grafikk og kule tilbehør, inkludert en spoiler. Dette ser ut som en fishtail og kommer rett utenfor baksiden av bilen. Tegn det som du vil, men når du tegner det, forestill deg at vinden strømmer gjennom den, og få det til å føles som noe som naturlig ville kutte gjennom luften. Det kunne måneskinn som en fishtail på sin side, og er laget for å presse luft som tvinger bilens nese i bakken. Tegn det rett ut av ryggen. Det skal være en vinkellinje som blir til en grunnlinje, og deretter en koppform under dette som kobles tilbake til vinkellinjen og festes til bilen.

5.

Tegn Grafikken din rett på bilen, så de vikler seg rundt selve bilen på bilen. Dette tar litt øvelse, så prøv å visualisere bilens struktur først. Trekk deretter de flate bildene på den overflaten.

6. Legg til fancy, prangende felger på hjulene dine, og definer hjulets endelige form. Et hjul som vender litt mot deg er tegnet som halvmåneform. Jo mer det vender mot deg, jo mer boksformet blir det. Undersøk figurene, og husk å tegne store felger med stor flass, slik at de tar opp det meste av hjulets omkrets. Interessante felger med finformede eiker, hakkede former i eikene og mer gjør en bil veldig kul.

Å tegne kule biler er enkelt hvis du har din tegningsteknikk ned klapp. De fleste kule bilene har grafikk, sommerfugldører, spoilere og fantastiske figurer. Disse tipsene hjelper deg med å tegne de kuleste bilene med alle funksjonene du vil lære å tegne.