Slik holder du slanger av fuglehester

 

1.

Monter fuglehus og hekker på en metallstolpe i stedet for på et tre. Trær lemmer over fugl reir tillater slanger å slippe eller klatre ned direkte på reiret, noe som gjør predasjon enklere. En 8-fots lengde på tre fjerdedel tommers elektrisk ledningsrør gjør en effektiv montering.

2.

Monter en rovdyrbeskyttelse (også kjent som en keglebeskyttelse eller baffel) til stangen, under hekken eller fuglehuset. Predatorvakter selges hos mange maskinvareforretninger, hagesentre og fuglespesifikke butikker. Mange kommer preassembled og inkluderer instruksjoner for installasjon. Som et alternativ, bør du vurdere å montere en 24-tommers stykke maskinvare klut rett under hekkerboksen.

3.

Gjør området rundt fuglene reir uattraktivt til slanger ved å eliminere områder av børstet eller ujevnt vekst, rusk og alt annet en slange kan bruke for deksel.

4.

Flytt komposthunder, stabler av brensel og steinbunner langt unna områder med fuglhjerninger. Ikke bare gir disse gjenstandene ly og nestområder for slanger, men de huser også gnagere --- en hovedkilde for slanger.

5.

Fjern slanger hvis du føler deg komfortabel ved å gjøre det. Hvis du ser en slange i nærheten av fuglehesten, må du bare sveipe den i en høy, jevn bøtte og slippe den langt fra reden.

Tips og advarsler

  • Aldri drepe eller skade en slange, da de er uvurderlige og fordelaktige for deres økosystem.
  • Forsøk aldri å håndtere eller flytte en slange som du ikke klart kan identifisere som nonvenomous.
  • Snakes spiller en viktig rolle i nesten alle økosystemer. Bortsett fra å holde populasjonen av skadedyr (som gnagere) under kontroll, er slanger også et signal om at økosystemet er sunt. Dette betyr ikke nødvendigvis at folk ønsker å leve i nært hold med slanger. Ofte kan det oppstå konflikter, for eksempel når slanger som spiser egg, bor i samme område som fuglehus og reir. Selv om knekkerreaksjonen for mange mennesker er For å utrydde de fornærmende slangene, finnes det bedre alternativer.