Slik skriver du en arbeidssidert side på en bok

 

MLA Style

1.

Skriv forfatterens etternavn, etterfulgt av et komma, deretter forfatterens fornavn, etterfulgt av en periode. For flere forfattere nevner de i den rekkefølgen de er oppført i kilden, og bare reverserer navnet på den første forfatteren.

2.

Skriv tittel og undertekst av Arbeid blir sitert etter forfatterlisten. Tittel og undertekst skal understreket, skrevet i tittel og etterfulgt av en periode.

3.

Skriv byen der arbeidet som er sitert, ble publisert etterfulgt av et kolon.

4. Skriv utgiverens navn, etterfulgt av et komma, deretter publiseringsdato, etterfulgt av en periode.

5.

Formater hver henvisningspost med et hengende innrykk og en ekstra plass mellom hver oppføring. Hele listen skal legges i alfabetisk rekkefølge i henhold til forfatteren.

APA-stil

1.

Skriv forfatterens etternavn, etterfulgt av et komma , deretter den første og midterste opprinnelig av forfatteren, hver etterfulgt av perioder. Bruk en ampersand (u0026 amp;) mellom to forfattere, eller mellom de to siste forfatterne i listen når det gjelder tre eller flere forfattere. For arbeider med mer enn seks forfattere bruker forkortelsen 'et al.' etter den sjette forfatteren i listen i stedet for å oppgi hver forfatter.

2.

Skriv ut datoen for publikasjonen for boken i parentes etterfulgt av en periode etter forfatterlisten.

3.

Skriv tittel og undertekst av boken kursiv. Bruk tittel sak og følg tittelen med en periode.

4.

Skriv publikasjonsstedet etterfulgt av et kolon, deretter navnet på utgiveren etterfulgt av en periode.

5.

Formater hver sitatoppføring med et hengende innrykk og et ekstra mellomrom mellom hver oppføring. Hele listen skal legges i alfabetisk rekkefølge i henhold til forfatteren.

Når du skriver en arbeidssattende side for ditt forskningspapir, avhenger formatet av sitatene på systemet med sitater som instruktøren krever. Noen humanitære instruktører og de fleste engelske instruktører ber elevene om å bruke Modern Language Association (MLA) system av sitater. Psykologi og andre samfunnsvitenskapelige klasser krever vanligvis kodesider som skal formateres i henhold til American Psychological Association's (APA) standarder. I begge tilfeller må en kildeseddel brukes til å kreditere forfatteren av en kilde og en komplett liste over citerte arbeider må være inkludert i slutten av papiret alfabetisert av forfatterens etternavn.