Hvordan lage din egen markør

 

1.

Finn et bilde du vil bruke til markøren. Dette kan være et bilde du allerede har eller et bilde du finner på Internett. Når du finner en, lagre den på skrivebordet på datamaskinen din.

2.

Åpne et bilderedigeringsprogram og åpne selve bildet. Dette gjøres vanligvis ved å klikke på 'File' og deretter 'Open'. Velg deretter filen du vil åpne. Avhengig av bildens størrelse og hastigheten på datamaskinen din, kan det ta noen minutter før den åpnes. < /p>

3.

Resize bildet til 15 med 15 piksler. I de fleste bilderedigeringsprogrammer gjøres dette ved å gå til 'Image' og deretter 'Resize.' Inngang 15 for høyde og 15 for bredde, sørg for at den er satt til piksler, ikke tommer.

4.

Lagre bildet som en '.jpg' og bruk et navn som cursor1.jpg eller noe annet navn du vil bruke til å beskrive det. Hvis du vil opprette en animert markør som endres avhengig av hva musen gjør, må du gjenta trinn 2 og 3 for å lage flere bilder.

5.

Last ned og installer et animasjonsverktøy som vil skape markører. Når det er lastet ned, åpne det.

6.

Legg alle bildene du opprettet i trinn 2 og 3 til animasjonsverktøyet Trykk på 'Neste' -knappen og følg trinnene som er angitt av programmet for å lage markøren.

7.

Lagre markøren som markor1.ani, selv om du bare har en markørbilde. Vær oppmerksom på at det må lagres med '.ani' -utvidelsen. Ellers vil det ikke virke i Windows.

8.

Klikk på 'Start' -knappen på nederst til venstre på skjermen. Velg 'Innstillinger' og deretter 'Kontrollpanel.' Dobbeltklikk på 'Mus', og klikk deretter på fanen merket 'Pointers.'

9.

Gå til 'Normal Select' og klikk 'Browse.' Velg filen cursor1.ani fra skrivebordsmappen (hvis du lagret den der), og klikk deretter på 'OK'. Lukk kontrollpanelet, og du bør se den nye markøren.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid høykvalitetsbilder når du lager en markør. Hvis du bruker et dårlig kvalitetsbilde, vil markøren se like dårlig ut. Se etter bilder som ser jevne ut, ikke grovkanter.
  • Følg nøye instruksjonene som er skissert av animasjonsprogrammet du bruker for å sikre en markør som fungerer bra med operativsystemet.
  • Les anmeldelser av animasjons- og bilderedigeringsprogrammene du vurderer før du laster ned dem. Det er noen som ikke vil gjøre det de sier de vil, så det er viktig å unngå dem.
  • Den eneste tingen som sjelden aldri er forskjellig mellom Microsoft-operativsystemene, er markøren. Hvis du har brukt forskjellige MS-operativsystemer i mange år, har du sikkert blitt litt sliten av den kjente hvite pilen. Hvis det er tilfellet, kan du være på utkikk etter en måte å raskt og enkelt lage din egen markør for å erstatte den.