Hvordan lage en bokvogn med Camtasia

 

Legg inn mediene dine med en plan i tankene.

1.

Storyboard dine ideer for boktraileren, som viser bildene eller videoklippene du skal bruke og lyden du vil legg til klippene dine.

2.

Start Camtasia. Det åpner redigeringsvinduet. Før du begynner å spille inn, åpner du mediefilene du vil bruke i bokvognen. Dra stillbilder, video og lydfiler til klippbunken for enkel tilgang mens du bygger videoen. Camtasia gir også et bibliotek med mediefiler som du kan innlemme i bokvognen din gratis.

3.

Dra video- og lydfiler fra klippbunken eller Camtasia-biblioteket til Tidslinje for å begynne å bygge din bokvogn fra venstre til høyre. Et nytt spor vil bli lagt til automatisk for hvert nytt medie som introduseres.

4.

For å spille inn en skjermbilde fra skrivebordet på datamaskinen, klikk på 'Record the Screen' -knappen. Du kan velge å spille inn hele skjermen eller velge en del av skjermen som skal tas opp. Bruk hurtigtast F9 eller trykk på 'Record' -knappen for å starte screencast. Camtasia vil registrere hva som er på skjermen, samt lyden som er innspilt i mikrofonen. For å deaktivere lydopptaket, klikk på 'Lyd' -knappen og avmarker. Hurtignøkkelen F10 kan brukes til å stoppe opptaket, eller klikk 'Stopp innspilling.' Skjermopptaket blir plassert i 'Clip Bin' og kan bli trukket til tidslinjen for redigering.

Redigere Bok Trailer

1.

Til rediger video og lyd på tidslinjen, dra klipp til ønsket sted. Bruk delingsknappen 'u0026 lt; | gt;' å splitte video og lydklipp. Bruk 'Klipp' -knappen (saksikon) for å fjerne valgte klipp fra tidslinjen.

2.

Knappen 'Angre' reverserer den siste kommandoen.

3.

Ryd opp video og legg til effekter som callouts, overganger og titler for en polert boktrailer.

Produksjon og deling av bokføreren

1 .

For å dele bokhylleren, klikk på 'Lag og del.'

2.

Følg trinnene gjennom veiviseren for å lage en MP4-fil av din prosjekt.

3.

Du kan da velge å dele boktraileren din på Youtube, Screencast-nettstedet, en blogg eller et annet nettsted.

Tips og advarsler

  • Camtasia kan lastes ned for en gratis 30-dagers prøveversjon for PC og Mac.
  • Boktrailere tillater en forfatter å markedsføre en bok ved hjelp av visuelle bilder for å lokke leserne uten å gi bort hele historien. Bokhengere er vanligvis en til tre minutter i lengde og kommer i en rekke stiler. Noen forfattere gir et intervju om at boken blir fremmet, mens andre lager en forhåndsvisning som ligner på en filmtrailer. Camtasia er skjermstøpeprogramvare som kan brukes til å lage en bokvogn med video, stillbilder og lyd.