Hvordan tegne Chao

 

1.

Begynn med å skisse lett i en grunnleggende oval form for hodet, som vist her. Den ovale er bredere fra side til side, med en svakt flatt bunn.

2.

Tegn i hodeformen på hodet over den lette skisserte ovalen. Toppet på hodet har mer av en kurve på den ene siden fra denne vinkelen, fordi hodet på hodet lener seg fremover.

3.

Skisse i kroppen som en liten oval form, høyere enn den er bred og litt flatt på bunnen og toppen. Hold skisselyset, siden du vil tegne en del av formen senere når du legger til armer og føtter.

4.

Skisse i føttene, som er formet som slank egg. Foten nærmere deg bør være litt større og bredere, som det ser ut som et perspektiv.

5.

Skisse i armene, som er slanke dråpeform. Husk å skisse lett, slik at du enkelt kan slette og rette formene om nødvendig.

6.

Når du har figurer og proporsjoner rett, tegner du hovedformene fast over lys skisser. Legg den flytende ballformen over hodet.

7. Legg til de små vingene over hver av skuldrene, som på bildet her. Det er to buer på hver vinge.

8. Skiss i øynene som smale ovale ringer med mindre, likevel formede ovaler inni. Ta deg tid til å skisse dem lett først før du tegner en fastere oversikt for de endelige figurene.

9.

Skygge i fargen. Start ved kantene, bruk fargen tykkere først, deretter med lettere trykk mens du beveger deg innover, for å la det hvite av papiret vise mer gjennom midten. Dette vil gi utseende av rundhet til skjemaet. Kroppen er lyseblå, og hendene, tærne og punktet på hodet (med flytende ball) er farget gul. Vingene er tonet en lysrosa. Din søte lille Chao er ferdig!

Du kan lære å tegne de søte Chao-tegnene fra Sonic the Hedgehog-spill og tegneserier ved å bruke trinnvis sekvensen i denne opplæringen. Chao er dannet av ovale og teardrop-former som du kan bygge opp i lette skisser, og deretter definere du mer skarpt når du har skjemaene skissert. Ved å legge til litt farget skygge for å runde ut figurene, vil du gi din Chao karakterdyp og dimensjon.