Slik forteller du en Lionel Barrymore originalutskrift

 

1.

Undersøk utskriften for å avgjøre om den er laget på gull eller sølvfolie. Gull og sølvfolieutskrifter ble masseprodusert på 1970-tallet etter Barrymores død.

2.

Undersøk utskriften under et forstørrelsesglass. Hvis blekk fra utskriften består av svært små prikker, lik avis blekk, er utskriften en reproduksjon.

3.

Sammenlign blekk i Barrymores underskrift. Blekk av signaturen stemmer overens med blekk i utskriften, da er brikken en reproduksjon. Barrymore ville ha signert sine originale utskrifter etter at de hadde blitt gjort. En utskrift med en signatur som passer til blekk ville ha blitt laget fra en skriveblokk med Barrymore s underskrift skåret inn i den.

4.

Ta kontakt med en kunstverklegger hvis du mistenker at du har en original Barrymore-utskrift. En kunstbedømmer kan bekrefte din vurdering om at arbeidet ditt er original.

Tips og advarsler

  • Verdien av en original Barrymore-utskrift kan være mindre enn avgiften en taksator ville belaste for å verifisere at utskriften er autentisk.
  • Lionel Barrymore er best kjent for sitt arbeid i filmer som 'It's A Wonderful Life.' Men Oscar-vinnende skuespiller og regissør var også en dyktig artist. Barrymore studerte maleri i Paris fra 1903 til 1907. Gjennom hele sitt liv, Barrymore fortsatte å produsere malerier og etsninger. I dag er hans kunstverk søkt av samlere på grunn av sin status som kjendis skuespiller. Mange utgaver av skuespillernes etsninger ble gjort etter at han døde. En original Barrymore kan hente så mye som $200 på auksjon, mens en reproduksjon kan selge for så lite som $2, ifølge Knoxville News.