Hvordan dekorere med vintage art

 

Velge årgangskunst for ditt rom

1.

Ta bilder av rommet du er interessert i å dekorere. Forsikre deg om at du har en klar utsikt over hele rommet før du snapper på skuddet og at rommet er rent og fri for rot. Legg bildene ut på et bord og identifiser hovedfargeskjemaet i rommet ditt. Se etter store blokker av farger som gulv, sofa, stoler og gulvbelegg. Du vil ønske å velge biter av vintage kunst som trekker sammen disse fargene i ett stykke eller som markerer disse fargene.

2.

Finn fokuspunktet på rommet. Hold et bilde av rommet i armens lengde, hold øynene dine og ta dypt pust. Åpne øynene dine. Det første området i bildet du ser er fokuspunktet. Du vil ønske å vise vintage kunst i eller rundt dette området. Brennpunktet bør aldri være rotete eller overveldende. Hvis fokuspunktet har et område med tydelig veggplass, vil et bilde være egnet. Hvis fokuspunktet er et stort møbel som en bokhylle, vil du ønske å bruke en tredimensjonal gjenstand som vintage glass eller keramikk der. Hvis fokuspunktet er et veldig stort tomt rom, kan det hende du vil bruke en samling av mindre kunstverk for å gjøre plassen mindre skremmende.

3.

Bestem hva du vil. Nå som du kjenner fargeskjemaet og fokuspunktet på rommet, vil du kunne velge stykker som vil fremheve din nåværende plass. Velg stykker som ikke passer inn i fargeskjemaet eller forbedrer kontaktpunktet ditt, men det passer også din personlighet. Er du den typen person som liker alt som passer perfekt sammen? Liker du et eklektisk utseende? du har bestemt deg for hva du trenger og vil ha for plassen samle kunst og gjør deg klar til å dekorere! Hvis artikkelen i vintage artikkelen må passe inn i et bestemt rom, som et skap eller en smal hylle, må du sørge for å ta målinger.

4.

Visualiser hvordan kunsten ser ut før du plasserer den permanent. Prøv ting ut i forskjellige deler av rommet. Ha en venn å holde kunstverket ditt mot veggen før du brenner ut hammeren og neglene. Når du har bestemt deg for hvor du vil henge din kunst, merker du stedet med en blyant.

5.

Visualiser hvordan kunsten skal se ut før du plasserer den permanent. Prøv ting ut i forskjellige deler av rommet. Hvis du er dekorert med et maleri, har en venn å holde kunstverket ditt mot veggen før du slår ut hammeren og neglene. Når du har bestemt hvor du vil henge din kunst, markere stedet med en blyant. Heng kunstverket ditt med bilde kroker, ankre eller negler som passer til deres vekt. Plasser glass eller keramikkstykker på glidelåser. Nyt den vakre, nye plassen!

Tips og advarsler

  • Sørg for at vintagekunst er på et kjølig og tørt sted som høy luftfuktighet og varme kan forårsake skade til vintageverk.
  • Vær forsiktig når du henger på malerier for visning. Sørg for å bruke veggankre der det er aktuelt.
  • Store, tunge gjenstander skal festes til veggen eller gulvet for sikkerhet.
  • Keramikk eller glass bør plasseres på glidelåser til hindre ulykker.
  • Dekorere med vintage kunst kan gi din plass en spesiell bluss. Du trenger ikke å være en profesjonell dekoratør for å innlemme vintage kunstverk i ditt nåværende dekorasjonsprogram.