Slik bruker du elektrisitet til å fange nightcrawlers

 

1. Legg på gummistøvler og -hansker for å beskytte mot elektrisk støt.

2.

Klipp et fotlangt stykke ledning fra kleshengeren. Sørg for at skjøteledningen er trukket ut og sett ledningen inn i det mindre hullet på den kvinnelige siden av ledningen.

3.

Skyv ledningen i bakken fast til toppen med Utvidelsesledningen er nesten på bakkenivå.

4.

Pass på at det ikke er noen kjæledyr eller små barn i nærheten, og koble skjøteledningen til en stikkontakt. Etter noen få minutter begynner nightcrawlers å komme ut av jorden.

Ta ut skjøteledningen før du samler nightcrawlers for å redusere risikoen for elektrisk støt.

Tips og advarsler

  • Denne metoden fungerer best når bakken er fuktig etter en nedbør. Sørg imidlertid for at verftet ditt ikke er oversvømmet og ikke har plasmer eller stående vann.
  • Når du legger ledningen inn i skjøteledningen mens skjøteledningen er tilkoblet, vil det føre til farlig elektrisk støt. På samme måte berører ledningen når skjøteledningen er koblet til, noe som medfører elektrisk støt. Pass alltid på at skjøteledningen er trukket ut når du nærmer deg, håndterer eller berører ledningen.
  • Nightcrawlers, mer kjent som regnormer, lever under jorden og brukes ofte som fiske agn eller for kompostering. Du kan samle dem fra din bakgård ved å bruke strøm. Nightcrawlers vil kjenne den elektriske strømmen og bevege seg oppover fra bakken for å unnslippe den.