Hvordan lage klær linjaler

 

1.

Samle dine materialer. Kraftige plasthengere bør brukes. Selv plastbelagte wirehenger kan etter hvert utvikle rustflekker som kan skape en permanent flekk på klærne. For rustfritt ståltråd, gå med 19 gauge eller lavere. Nedre målingstråd vil være tyngre og dermed holde sin form med større letthet. Tenger og trådkuttere skal være enkle husholdningsverktøy som passer godt i hånden.

2.

Lag avlange løkker med ståltråden. Løkkene skal være omtrent seks inches i lengde. For å oppnå sløyfens utseende, kutt en tretten tommers lengde ståltråd og bøy lengden i to. Bruk tangen til å forsegle de åpne endene av ledningen ved å vri endene sammen. Resultatet vil være en 6-tommers avlang lengde av ledning.

3.

Bøy loopen i to. Dette vil resultere i å skape et tre tommers klipsdesign som kan brukes til å holde hengeren og klærne på plass.

4.

Lag resten av klippene dine. Du må ha to klips for å gå på håndtaket av plasthengeren og tre til fire klips for å ordne på den nederste linjen på hengeren.

5.

Fest klippene. Begynn med den nederste linjen på hengeren. Skyv klippet på plass, bruk tangen til å bøye en seksjon under og over plasten. Pass på at delen er gjenget gjennom den andre delen. Dette vil skape et sikkert klipp som holder klærne på plass. Gjenta til alle klippene er på plass.

6.

Fest klipsene på kroken på plastbøyeren. Dette gjøres ved å følge det samme mønsteret som brukes på den nederste linjen. Pass på at klipsene vender innover på kroken, da de brukes til å feste hengeren til klærlinjen. En gang på plass er den hjemmelagde klærlinjebutikken klar til bruk.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har ledning, kan du bruk standard fjærbelastede klutnøkler i stedet. Bruk bare et sterkt lim for å sikre pinnene på hver side av kroken og langs bunnen av plasthenger. Sluttresultatet er ikke like slitesterkt, men det vil gi en brukbar klessnorhenger som varer i en sesong eller to.
  • Bruk aldri ubehandlet ledning for kroppen eller klipsene på klærlinjebjelken. Sluttresultatet vil bli rust som vil ødelegge klærne. Alltid gå for en enkel plastbøyle fra enhver rabattbutikk og bruk rustfritt ståltråd som vil holde seg godt i alt slags vær.
  • Klessnorhengere er enkle enheter som bidrar til å maksimere mengden våte klær som kan henges på en enkelt klessnor. Enheten fungerer ved å bruke en enkel krok for å plassere hengekroppen, som går i motsatt retning som klærlinjen er riktig. Hangers er bra for skjorter, skjørt, bleier og mange andre vaskebarer. Her er noen korte instruksjoner om hvordan du lager din egen klessnorhenger ved hjelp av materialer du har rundt huset.