Hvordan laster jeg ned bøker til min Sansa MP4?

 

Nedlasting

Mange nettsteder tilbyr lydboknedlastinger for Sansa mp4-spillere. De fleste lydbøker selges i mp3-format, men du trenger ikke å laste ned mp4-filer. Mange programmer kan lastes ned på nettet som vil konvertere filene. Finn lydboken du vil laste ned, og sørg for å lagre den på et sted du lett kan få tilgang til. Generelt er skrivebordet et trygt sted.

Noen datamaskiner vil også automatisk laste ned elementer til 'Nedlastinger' -mappen på datamaskinen din. Vanligvis er denne mappen funnet i mappen 'Mine dokumenter'. Ikke last ned bøker fra nettsteder som ser tvilsomt ut. Vanligvis er .net-nettsteder mindre anerkjente enn .com-nettsteder, selv om dette ikke alltid er tilfelle. Hvis nettstedet tilbyr bestselgende bøker gratis eller mye billigere enn vanlig, bør du sannsynligvis ikke gjøre forretninger med dem.

Konvertering

Når du har filene lastet ned til datamaskinen, må du konvertere filene til mp4 format slik at de kan spille på din mp4-spiller. Gå online og finn et program som konverterer mp3 til mp4-filer. Mange gratis programmer gjør dette, så det er ikke nødvendig å betale for konverteringsprogramvare med mindre du planlegger å laste ned mange lydbøker. Hvis dette er tilfelle, vil du sannsynligvis gå tom for de gratis konverteringene som mange programmene tillater før du lader.

Det er vanlig å se programmer som tilbyr et visst antall konverteringer gratis, før de begynner å lades. Så lenge du fortsatt kan gjøre det, dra fordel av gratis konverterings tilbud.

Laster

Sett spilleren din til enten 'MPT-overføringer', hvis du bruker programmer som Widows Media Player eller Napster, eller til 'MSC overføringer 'hvis du vil overføre filene over, for eksempel å flytte filer fra ett sted på datamaskinen til et annet. Flytt filene til Sansa og kontroller at du har filene kalt som en fil du vil gjenkjenne, og at de er i riktig rekkefølge. Vanligvis bruker MTP-overføringsstilen den enkleste for en stor blokk med filer som lydbøker. Sansa lager en linje med mp3 og mp4-spillere som fungerer godt i en rekke lydformater som musikk, videoer og lydbøker. Nedlasting av lydbøker til en Sansa-spiller er enkel og relativt rask. De største tid-eaters vil faktisk laste ned filene og konvertere dem til mp4-format. Pass på at Sansa-spilleren bruker mp4-filer før konvertering.