Informasjon om Ruby the Crystal

 

Egenskaper

Ruby krystaller er medlemmer av mineralfamilien av korund, bestående av aluminiumoksid. Tilstedeværelsen av krom gjør krystallrødt. Det blå utvalg av korund er safir. Rubinen tar en 9 på Mohs-skalaen av hardhet. Noen rubiner har inneslutninger av titanoksid, noe som forårsaker lys for å skape en stjerneffekt. Disse kalles 'stjerne rubiner'.

Historikk

Nevnt i Bibelen mange ganger, har rubinkrystaller blitt hyllet som dyrebare steiner gjennom historien. De gamle egypterne betrakte rubinen en hellig stein av solgudinnen Sekhmet. Rubiner ble antatt å mørke i fargen når faren var nær.

Healing Properties

Rubin krystall er blodrød av en grunn. Det symboliserer livsblod og har blitt brukt til å hjelpe til med sirkulasjon, oppvarming av ekstremiteter og økning av libido. Ruby er jo en lidenskapstein.

Metafysiske egenskaper

Rubies balanserer chakrasystemet og kroppens energifelt når det er plassert på hjertechakra. For å avværge mareritt, plasser en rubin under puten din For barns mareritt, legg det under madrassen for å unngå tap eller svelging. Rubies er også hjemmebeskyttere og øker forretningsmuligheter, spesielt for de som er selvstendig næringsdrivende.

Interessante fakta Rubiner er fødselsesten i juli og stenen for stjernetegn på Væren. Det sies at rubinen var i stand til å koke vann. Gamle greker trodde at steinen kunne smelte voks, mens det i middelalderens Europa hadde en rubin å tiltrekke seg varulve og derfor ikke var en passende stein å bære. For det andre i hardhet bare til diamanter, er rubinen på toppen av gemstone pyramiden. Den dype røde fargen påkaller kjærlighet, lidenskap og livsstil. I smykker er skjønnheten uovertruffen, men rubiner er også emosjonelle og helbredende steiner også.