Slik lager du dine egne grafittmaler

 

1.

Legg et stort papp- eller plakatark på en flat overflate, som et stort bord eller betonggulv. Hvis du legger arket på noe du ikke vil skade, legger du et kryssfinerplater under det.

2.

Bruk en blyant, tegne formen du vil ha på ark. Rework formen til du har den perfekt. For å gjøre dine kanter sant, bruk en T-firkant; For perfekte runde hjørner, bruk en boks eller en blyant og en streng med et tak for midten.

3.

Mørk formene dine med en skarp markør eller veldig skarp blyant, men gjør ikke gjør linjene for tykke. Hold dem smale for når du kutter ut formen; tykke linjer vil gjøre kuttene dine skrå og usanne.

4.

Klipp ut linjene i formen din, og følg de mørke blyantene. Krøl håndleddet for å få bladet til å følge kurvene; På helt rette linjer eller kurver, bruk den samme enheten til å kutte ut formen som du pleide å tegne linjene.

5.

Fjern formen fra plakatbordet. Du bør nå ha et hull i formen du vil ha i plakatbrett eller papp. Påfør plakatbordet eller pappa til en vegg og spray-maling i skjemaet.

Tips og advarsler

  • Du kan lage en graffitimal for skygger. Bare kut ut formen på skyggeområdet, og hvis du bruker kryssluke merker, kutte mindre linjer inn i plakaten. Eller kutt en stor form som definerer den ytre kanten av skyggen eller det mørkeste området, og legg så mye plass på den andre siden, slik at du kan fjære kanten. Du kan også kutte ut små bokstaver for å lage flerfargede graffitiformer.
  • Graffiti har blitt en kunstform i seg selv, og så lenge det ikke ødelegger offentlig eller privat eiendom, er det et flott uttrykksformål. Graffiti kunstnere som ønsker å ta sin kunstform til en ekte arena og vise frem sine ferdigheter, vil kanskje lage graffiti maler. Disse malene lar deg kunstneren til enhver tid lage lignende motiver, bokstaver og objekter i graffiti uten å måtte huske figurene og produsere dem etter muskelminne.