Slik legger du til utendørs gruppeportoer

 

1.

Velg et passende sted. Skann området som om du fotograferer landskapet. Sørg for at det ikke er noe for opptatt i bakgrunnen, for eksempel en trafikkfull trafikk, folk som går forbi eller parkerte biler.

2.

Finn et område som har en attraktiv bygning i bakgrunnen, eller prøv en parkinnstilling. Plasseringen skal være i skyggen hvis det er mulig. Bright sun vil gjøre portrettfagene dine skutt, uansett hvor hardt de prøver å ikke.

3.

Ordne gruppen i en bueskytesirkel med den høyeste personen i sentrum. Pass på at hver person står i svak vinkel mot kameraet, for å opprette en tredimensjonal effekt. Kortere personer skal plasseres i en av de fremre rader og forskyves mellom fag på baksiden.

4.

Pass på at alles ansikt er synlig for kameraet. ha en veldig stor mengde, kan det være nødvendig å få noen av dem til å knelte foran halvcirkelen. De skal knelte på ett kne og hvile armene på det andre kneet. Det er lettere for de aller høyeste å knele, i stedet for den korteste.

5.

Sett deg tilbake og se det overordnede utseendet til det mentale portretet. Hvis størrelsesvarianen ikke blander seg godt, be noen folk til å handle steder, eller å stå høyere eller dukke litt. Folk vil ha et godt portrett, så de vil imøtekomme din visjon; bare gjør justeringer raskt.

6.

Ta flere bilder. Bruk et stativ hvis du er mer komfortabel med en. De fleste fotografer foretrekker det ikke fordi de liker å bevege seg med kameraet i hånden. Sett deg selv i litt forskjellige vinkler til gruppen, men bare side til side. Skyt aldri med kameralinsen peker oppover eller nedover. Ta flere skudd til du er fornøyd med at du har noen gode å velge mellom.

Tips og advarsler

  • Ta en visjon i tankene før du begynner å sette inn opp i gruppen.
  • Folk vil bare tolerere stående for portretter i så lang tid. Vær rask, men effektiv.
  • Vær oppmerksom på trær. Du vil ikke ha noen som ser ut som om han har et tre som vokser fra hodet hans!
  • Utendørs fotografering er en fin måte å fange en gruppe i en fredelig setting. Bare vær sikker på å huske noen viktige detaljer, og du vil snart være på vei til å ta flotte utendørs portretter!